2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bir de @KaymakamAdaylıgı bu işin ctesi pazarı da yokmuş , bilgi işlem 7/24 çalışıyormüş , dostum bu husus doğru mu ?
-
@can-mavi Tamam kısalttıklarını düşün. 2 aylık valilik stajı 1 ay oldu. Refiklik stajı 2 dönemden toplam 3 ay, onu da kısalt 1,5 ay olur. Haziran ortasını yine gördük.
-
@kaymakamadaylıgı doğru söylüyorsun , bu işin bir de açıklandıktan sonra başlama süresi filan da var
-
@can-mavi Haftasonu açıklanmayacak sözüm bilgi işlemden dolayı değil direkt bilgiye dayalıydı.
-
@kaymakamadaylıgı yok dostum bu haftasonu için demiyorum , ornegin bir sonraki ctesi
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaymakamadaylıgı yok dostum bu haftasonu için demiyorum , ornegin bir sonraki ctesi
Yani herhangi bir haftasonu bir şeylerin aciklanma ihtimali var mı
-
Millet böyle yazınca , adamlarda ne referans varmış ulan diyen tek ben miyim
-
@can-mavi İhtimal var tabi. Öncesinde pek örneği olmasa da kimse haftasonu kesin açıklanmaz diyemez.
-
İl stayını da tümden atlarlarsa hiç şaşmam...yada sonraya birakma
-
@kaymakamadaylıgı eyvallah dostum sağolasın
-
Bu cuma günü olmadı Çarşambayı mı bekliyoruz şimdi dostlar ?
-
@conii valla ben @KaymakamAdaylıgı ni bekliyorum
-
@paretowilffredo neden bi el atmasin ki...
-
@KaymakamAdaylıgı sen forumda bu kadar takilmazdin ne oldu yoksa birazdan yükleniyor mu diyeceksin
-
@enverpasa29 bence bunaltmayalim @KaymakamAdaylıgı ni ki yazdigina pişman olmasın
-
Valla ben artık kendi duyumlarım dahil hiçbirşeyden ümidim kalmadı @KaymakamAdaylıgı 'nın bir güzellik yapıp birazdan açıklanacak duyurusuna kilitlendim
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@conii valla ben @KaymakamAdaylıgı ni bekliyorum
Vaziyet alın birazdan geliyor dese de kurtulsak
-
Mülakatını sevdiğimin Bakanlığı:) aman açıklamazsalar açıklamasınlar zaman boşluğunda sıkışır kalırız, hayır nedir yani:)
-
Açıklanmayacağını bile bile bekledik,, öleceğimizi bile bile yaşadığımız gibi.. Birimiz bir duyum duyuyoruz ve normal olarak hepimiz o duyuma “inanmak istiyoruz” .. İnandığımız şey kayıp gidiyor elimizden sonra da üzülüyoruz böyle işte ..Yazılı sınav ne ki ya asıl imtihan şuan içinde bulunduğumuz ruh hali ,, son demler o zaman madem bakanın önüne gitmiş liste son demler ..Allah sabrımızı daim etsin dostlar hayırlı geceleriniz olsun..
-
@moonlight evet dostum çok zor beklemesi, umması.. belki açıklanır dua edin bile diyemiyorum kimseye olmazsa önce ben bi hazmedeyim diye. Ne olursa olsun burada olmak güzeldi, inşallah bu bekleyişi özlemek zorunda kalmayız