2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Anlaşılan forumda ciddi bir derece yok. Bu da gösteriyor ki foruma katılan kardeşlerimizin yaklaşık yarısı kazanmış. Bunlarda 100-400 arasında yer almışlar. Çoğunlukla böyle.
-
Birinci arkadaş kaç puan aldı acaba acayip merak ediyorum şahsen
-
@conii birinci olanın standart hesaplamaya göre puanı 100 e getiriliyor. Ben 4. olduğum sene puanım 98 küsur idi.
-
Arkadaşlar hepinize mülakatta başarılar.. mülakat tarihiyle ilgili öngörüsü olan var mı?
-
@mehmed-kemal daha önce mülakata girdiniz o zaman siz. Nasıl bir ortam sorular nasıl hiç tecrübem yok mülakata dair
-
Tebrikler:) Rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah... Ben de 84.6 küsür ile 171. oldum. İkinci kez gireceğim kaymakamlık mülakatına... Duam aynı; Rabbim, biz bilmeyiz sen bilirsin hayrı ve şerri... Bize hayırlı olanı nasip et. (Amin)
-
@conii 3 defa girdim. Nasip olursa bu 4. olacak. Heyecan yapma. Mülakatta başarı göstermek çok önemli değil. Önemli olanlar başka şeyler. Yine zaman içinde burada konuşuruz inşallah
-
@mehmed-kemal hayırlısı olsun bakalım hocam dediğin gibi başka zaman konuşuruz. Başka şeylerden haberim var da o ortamı merak ettiğimden sordum teşekkür ederim
-
icisleri bakanligi sitesinden duyuru yapilmis 6 kasim 2017 ye kadar belge teslimi yapilcak
-
92 ile 18. olarak aranızdayım arkadaşlar... vatanımız ve milletimiz için hayırlı olur inşllah
-
@mehmed-kemal uğur55 hocamın yazdığı puan ve sıralamaya göre aynı puan ve aynı sıradayız bizde?
Puanı 92,66503
Başarı Sırası 18
bir sıkıntı var herhalde uğur hocam resim koyabilir se sıkıntı var mı yok mu belli olur aynı sıralama olması hata var demek olur? -
@refik-soydam feysbuk khk kaymakamlik grubunda kazanamadim diye yazmisiniz.isim soyisim benzerliği mi:)
-
@ultras06 :)))
-
@ultras06 yazdığım her şeyin arkasındayım hocam. o sözunu ettiğiniz ortam neyi gerekli kılıyorsa o cevabı verdim. burası hangi cevabı hak edıyorsa o cevabı yazıyorum. hak edene ha ettiğini vermek gerekir. https://i.hizliresim.com/kXbjOJ.jpg
-
1-üstünkörü
2-özgünlük akıcılık
3- sıralama sorusu
4- resim sorusu bir olayi ve ya durumu gorselligin dahah iyi acikladigini be akilda kaliciligin yuksek olduğu
5-",."...
6- bosluk doldurma tamamen yanlis sayiyorum hatırlamıyorum
ANAYASA
1-45 gun icinde
2- 7 gun icinde
3- secim cevresi sorusu yanliş
4- soru
İDARE HUKUKU
1- icisleri bakani
2- vali
3- fonksiyon gaspi yokluk
4- sureklilik
5- başbakanlik
6- kalkinma bakanligi
7- plan ve butce komisyonu imar ve bayindirlik komisyonu
8- koy butcesi
9- 5 yil
10- kisisel verileri koruma kurumu
11-15 gun içinde
12- 2 ay
13- bakanlik merkez teskilatı
14- kamu kurumları
İKTİSAT
1-450
2-0.8
3- 10/4
4- iş gücü
5- dışlama etkisi
6- tasarruf paradoksu
TARİH
1- bozkurt-lotus davas
2- cumhuriyetin ilani
İNSAN HAKLARİ
1- Kamu yararı
2- bm genel kurulu
3- bm insan haklari beyannamesi
4- 11 nolu ek protokolü mulakata kalanlar bakabilir mi lutfen -
@refik-soydam
halletmiş olduk heralde bu problemi -
@ugur55 aynen hocam cok tesekkur ederım. hallettik. lakin nasıl denk geldi hala anlayabilmiş değilim. nihai liste yayımlandığında kaç kişilik liste yayımlanacak merak etmekteyim.
-
Dostlar Selamun aleyküm Bende 82.8 ile kazandım çok şükür kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim
-
İyi geceler 25,5 beklşyordum türkçeden ise 3 doğrum vardı beklediğim geldi 28,5-29 gibi tahminim hep bu yönde idi fakat kılpayı kazanmışım 80,97800 puanım 354. yüm
-
Tebrik ederiz arkadaşlar. Mülakat ve sonrası süreçte Allah sizlere kolaylık versin. Umarız verdiğiniz emeğin sonucunu mülakat sonunda da alırsınız.