2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@taromisaki9 memleket değil de kazananların isimlerinden cemaat/tarikat/vakıf dağılımı anlaşılıyor yeterince.
-
@taromisaki9 ben varım hocam Konya'dan.
-
Eskişehir’den kazanan Yok sanırım
-
@karakalpaklı Konya'da nerdesin? 7-8 aydır buradayız hocam bir etli ekmek yiyelim dahi demiyorsun
-
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım. Kazanırsam mutlaka buraya yazacağım diye bir vefa borcu olduğunu düşünüyorum. Tekrar bu süreçte birbirimize destek olduğumuz tüm arkadaşlara teşekkürler. Rabbim sizlerinde yüzlerini güldürsün. Gelelim bizim hikayeye. . .
İlk olarak mezun olduğumda aileme yük olmamak için askerliği yaptıktan sonra hemen polisliğe başvurdum. Allah nasip etti polis olduk. Sonra evlendim eşim ve ailesi bu sınavlara hazırlanmam için teşvik ettiler. Başta insan sınavın çok zor olduğunu düşünüyor kazansa da referansın ne denli önemli olduğunu bildiği için bile cesaret edemiyor. 2013 yılında bir kursa kayıt oldum. Yoğun mesailerden, gece nöbetlerinden fırsat buldukça ders çalıştım. Kaç gece uykusuz geçti bilmiyorum. İlk senemde alt yapım da olmadığı düşük bir puan aldım. Bir yandan polislikte zor günler geçiriyordum sürekli malum yapının elemanları ayağımızı kaydırmaya çalışıyordu. Derken isteğimiz dışında doğuya tayinimi çıkardılar ve o dönemde küçük bir bebeğimiz olduğu için eşimle düşündük taşındık mecburen istifa etmeye karar verdik. 1 ay sonra 15 temmuz darbe girişimi oldu. Allah bizi kurtarmış içinde kalsak bizi kendilerinden diye belki bize iftira atacaklardı ya da o gece de hain bir kurşunun hedefi olacaktık. Neyse ki o dönemde bizimle uğraşanlar ya ihraç oldu ya da cezaevindeler. Allah bu dünyada bize zalimlerin sonunu gösterdi. Nerdeyse 1.5 sene tek maaş idare ettik bu işin maddi yönü. Toplasanız 120 bin lira maaşı riske attık. Diğer yandan insanların acaba istifa etmedi de ihraç mı oldu bakışlarına,düşüncelerine hatta ithamlarına maruz kaldık. Allah'a sığındık çalıştık, dua ettik. Zor günler geçirdik ama bu sürecin sonunda hem 2.çocuğumuzu elimize aldık hemde Allah kaymakamlık makamını nasip etti. Evet her zorluğun arkasında bir kolaylık varmış, evet her çocuk nasibiyle geliyormuş, evet Allah sabredenlerle berabermiş.
Rabbim bu kutlu görevi layığıyla yerine getirmeyi nasip etsin.
Amin... -
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım. Kazanırsam mutlaka buraya yazacağım diye bir vefa borcu olduğunu düşünüyorum. Tekrar bu süreçte birbirimize destek olduğumuz tüm arkadaşlara teşekkürler. Rabbim sizlerinde yüzlerini güldürsün. Gelelim bizim hikayeye. . .
İlk olarak mezun olduğumda aileme yük olmamak için askerliği yaptıktan sonra hemen polisliğe başvurdum. Allah nasip etti polis olduk. Sonra evlendim eşim ve ailesi bu sınavlara hazırlanmam için teşvik ettiler. Başta insan sınavın çok zor olduğunu düşünüyor kazansa da referansın ne denli önemli olduğunu bildiği için bile cesaret edemiyor. 2013 yılında bir kursa kayıt oldum. Yoğun mesailerden, gece nöbetlerinden fırsat buldukça ders çalıştım. Kaç gece uykusuz geçti bilmiyorum. İlk senemde alt yapım da olmadığı düşük bir puan aldım. Bir yandan polislikte zor günler geçiriyordum sürekli malum yapının elemanları ayağımızı kaydırmaya çalışıyordu. Derken isteğimiz dışında doğuya tayinimi çıkardılar ve o dönemde küçük bir bebeğimiz olduğu için eşimle düşündük taşındık mecburen istifa etmeye karar verdik. 1 ay sonra 15 temmuz darbe girişimi oldu. Allah bizi kurtarmış içinde kalsak bizi kendilerinden diye belki bize iftira atacaklardı ya da o gece de hain bir kurşunun hedefi olacaktık. Neyse ki o dönemde bizimle uğraşanlar ya ihraç oldu ya da cezaevindeler. Allah bu dünyada bize zalimlerin sonunu gösterdi. Nerdeyse 1.5 sene tek maaş idare ettik bu işin maddi yönü. Toplasanız 120 bin lira maaşı riske attık. Diğer yandan insanların acaba istifa etmedi de ihraç mı oldu bakışlarına,düşüncelerine hatta ithamlarına maruz kaldık. Allah'a sığındık çalıştık, dua ettik. Zor günler geçirdik ama bu sürecin sonunda hem 2.çocuğumuzu elimize aldık hemde Allah kaymakamlık makamını nasip etti. Evet her zorluğun arkasında bir kolaylık varmış, evet her çocuk nasibiyle geliyormuş, evet Allah sabredenlerle berabermiş.
Rabbim bu kutlu görevi layığıyla yerine getirmeyi nasip etsin.
Amin...Allah gönlünüze göre vermiş. Çekmiş olduğunuz cefanın sonunda nihayet sefa da süreceksiniz. Vatana millete en güzel şekilde hizmet edeceğinize eminim. Verdiğiniz mücadele takdire şayan. Bize ise vazgeçmemiz açısında cesaret veriyor. Allah razı olsun hocam. Tekrar hayırlı olsun ve başarılar diliyorum. Allah'a emanet olun
-
@antimülakat Hocam Ankara'dayım dedin en son, bilsem çoktan yerdik. Neyse yine yeriz.:)
-
@mülkiamir Rabbim gönlünüze göre versin inş.çok duygulandım hocam rabbim inş çok güzel kapılar açar bu vatana millete laikiyle hizmet etmenizi nasip eder.
-
Arkadaslar kazananlar diger ilanlardan basvurusunu ceksin lutfen . Mesela goc icin bugun son gun
-
@karakalpaklı tamamdır bir ara görüşelim müsait olduğun bir zamanda. Etli ekmek işin bahanesi.
-
@karakalpaklı @Antimülakat Ben yemem.
-
@paretowilfredo Yoo, hep birlikte yeriz.:)
-
@karakalpaklı Takılıyorum kardeşim. Etli Ekmek işin bahanesi. Muhabbetimiz daim olsun.
-
@shady1, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaslar kazananlar diger ilanlardan basvurusunu ceksin lutfen . Mesela goc icin bugun son gun
-
@paretowilfredo bir gelemedin ki ısmarlayalım. Neyse bir organizasyon yapalım yakın zamanda.
-
AÖF MEZUNU VAR MI KAYAMAKAM OLAN?LÜTFEN SÖYLEYİN ARKADAŞLAR ONA GÖRE BENDE GİRECEĞİM.
-
@antimülakat Tez zamanda kardeşim benim. Sorunları biliyorsun, birazını başımdan atayım inşallah tez vakitte.
-
@bykarizma bu konuyu 2014'te bir aöf mezunu bir arkadaşımız araştırdı. Aöf mezunu biri kaymakam veya idari hakim olabilir mi diye. Kaymakamlık mülakatına kalmış aöf mezun buldu elenmiş ancak sebebi aöf mezunu olması mı bilmiyoruz.
-
@bykarizma dünkü listede var bi tane benim duyduğum aof iktisat muzunu
-
@hakan-yılmaz, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@bykarizma dünkü listede var bi tane benim duyduğum aof iktisat muzunu
BİR YERDE DAHA OKUDUM BUNU UMARIM DOĞRUDUR