2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@conmaynard aynen kardeşim, açıkçası böyle kapatmasını ben beklemiyordum
-
@paretowilfredo serhat kentimiz Kilis'ten ben de varım diyorum o zaman
-
yüksek kapatır diyenler bile 28 üstünü görmedi herhalde bir öncekinde de düşük kapatarak şaşırtmıştı.
-
@kamikaze hocam kaçla kapatmış tahminin
-
@kamikaze bence sıkıntı alternatif cevap ve Türkçe'den kaynaklı . 26 d var giremedim diyenin alternatif cevapları ve Türkçe ne yazdı bilmiyoruz
-
@can-mavi kardeşim sana mülakatta tanişicaz demiştim
-
tahmini ne zaman olur mülakat?
-
İMKB ve esnek döviz kurunu yanlış sayarak Türkçesiz 23 doğru demiştim. 82.24 puanla 287. oldum. Esas mesele şimdi başlıyor. Allah herkese hakkında en hayırlısını versin inşallah
-
@mg_ facebooktaki arkadaşın paylaşımına göre 80,36 gibi bir puanla kapatmış hocam.
-
@Yakupcemil açıkçası daha yüksek bekliyordum herkes gibi fakat açık uçlu sınav söz konusu olunca pek uymuyor evdeki hesap ile ösym hesabı birbini.
-
@köykorucusu geçen sene gibi süreci umarım uzatmazlar.geçen sınav 20 ocakta açıklandı 1 martta mülakatlar başladı mayıs sonunda açıklandı sonuçlar.
-
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim Allah tamamına erdirir inşallah. Sınav açıklanma stresiniz bitti. Şimdi daha dikkat çeker diye yazıyorum. Kanser hastası bir kardeşimiz var. Onun mutlu olması adına kendisine hediye alıp yollayacağız. Siz de katılmak isterseniz mutlu oluruz
-
@can-mavi bende beklemiyordum kardeşim max 76 diyordum.
-
@daywalkers aynen kardeşim, gerçekten de diyordun ve tanışacağız
-
rkadaşlar itiraz konusunda anlayamadığım bir durum var. Ösymnin sitesinde "Her bir dilekçede sadece bir soruya yapılan itiraz belirtilmeli" ifadesi var. Yani sınav sonucuna bir bütün olarak itiraz edemiyor muyuz ?
Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum. -
puan 84 sıralama 195 ilk defa nasip olursa mülakat heyecani yasayacam tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
-
Geçen seneki gibi sıralamada kayma olur mu sizce ? Geç açıklanmasının sebebi “işi garantiye almak” mıdır acaba ? Hayır 393.yüm insan çekinmiyor da değil
-
Mülakatı değilde dört gözle doğru cevap olarak neler kabul edildi onu merak ediyorum.Bakalım neymiş psikolojimizi bozan soruların cevapları.
-
Sıralaması 610 olan 6 -7 kişi varmış aklım ermedi hiç
-
Daha önce mülakata kalan arkadaşlarımızın müsait oldukları zaman tecrübelerini ben ve benim gibi ilk defa mülakata girecek olanlarla paylaşmalarını bekliyoruz. Sonuçlar herkese hayırlı uğurlu olsun