2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@taromisaki9 Mart’a sabreden Nisan’a da sabreder:)
-
@althusser bizimki de yılan hikayesine dönmez inşallah valla huni takıp gezeceğim yakında
-
Vmy açıklandı darısı başımıza
-
Aramizda olupta Vmy'yi kazanan varmi arkadaslar?
-
Kaymakamadaylıgı'nın 10-12 güne açıklanır demesinin , 106. Dönemin eğitim programının belli olmasıyla ilintili olabileceğini düşünüyorum , yoksa böyle bir tahminde bulunmazdı gibi geliyor. Ne dersiniz ?
-
@serdaristanbullu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Kaymakamadaylıgı'nın 10-12 güne açıklanır demesinin , 106. Dönemin eğitim programının belli olmasıyla ilintili olabileceğini düşünüyorum , yoksa böyle bir tahminde bulunmazdı gibi geliyor. Ne dersiniz ?
Bencede hocam eğitim takvimi önemli
-
@serdaristanbullu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bence @KaymakamAdaylıgı adlı arkadaşın duyumunu direkt buna yormak çok doğru olmaz çünkü staj programı mülakatların açıklandığı tarihten sonra yapılır diye düşünüyorum. Belki arkadaşımız 10 12 gün ifadesini sürecin netleşmesine binaen söylemiş olabilir. Tabi bunların hepsi varsayımdan ibaret.
-
@kaymakamadaylıgı fazlasiyla burayi renklendiriyorsun kardesim ne diyelim? Heyecanlari tavan yaptiriyorsun.
-
@mülkiamir beni akıl hastanesine yatırdılar kaçtım hocam, adam gibi kış olsaydı bir yerde kaymakamlık yapacaktım karlar eriyene kadar:)burdan rahmetliyi de anmış olalım
-
@kaymakamadaylıgı hocam nisandan önce sonuç yok ama sen bize söylemeye kıyamıyorsun dimi:)
-
Bu cuma acaba bu film biter mi? Yoksa önümüzdeki cumalara mı bakacağız.
-
@köykorucusu bakanın boksörü bitse judocusu çıkar hocam bir başka cumaya kaldık:)
-
180 sayfa ne zaman aciklanacagini konusuyoruz roman gibi
-
Açıklandıktan sonra kazananlar foruma yazmamazlik etmesin
-
@can-mavi hocam ölü taklidi yapacaklar ve bence haklılar ağır linç bekliyor onları:)
-
@kaymakamadaylıgı hocam 10 12 gun tahmininizin arkadasindasiniz degil mi
-
@althusser yok be dostum kimse linç etmesin süreç nasıl olursa olsun sonuçta binlerce kişi içinden 407 ye girmiş kişileriz , mülakatı kazananlara ise hayırlı olsun demekten fazla bir şey söylenmez , yani hiç olmazsa kazanamazsam ben böyle söyleyeceğim ve 2018 kaymakamli başlığına Merhaba derim
-
@can-mavi daha bugün bambaşka konudan birisi referansın ahlakiliğine dem vurdu hocam açıklandığında kazanamayan öfkeli bir kısım illa ki referans aramamış gibi tepki gösterecek:)
-
@göktürk arkasında olmazsa süreç netleşti demez diye düşünüyorum 12 gününde 5 günü gitti zaten
-
Yarım yamalak da olsa haala ders çalışıyorum , bu da demek oluyor ki o başlıktaki arkadaşlardan pek geri kalmadım, dişli bir rakip olurum onlara ne yapalım