2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Benimde kazanırsam son sigaram olacak keyif sigarası
-
Eğer şuana kadar bakanlıkta bizim için 4 kere toplanıldıysa savaş çok çetin geçiyor bence beyler bayanlar siz ne düşünüyorsunuz?
-
@adaykaymakam Noldu sana gore bu hafta kesindi kardes
-
@keynes56 bana göre değil benim duyum aldığım kişiye göre kesindi, ben duyduğumu yazdım duyduğum kişi de bu konuda bilgisi olabilecek birisiydi. Yarın açıklanırsa da şaşırma, haftaya dediğime bakma yine, yani bu hafta kesin olayı senin için geçerli olabilir hala
-
@adaykaymakam Bekliyoruz insallah tutar duyumun yoksa bilmem kacinci duyumun bos ciktigi duyum olcak seninkide
-
Kurumların işe alım süreçlerinde bir takvim belirlemeleri gerekiyor kesinlikle 4-5 aydır açıklanmayan mülakatlar var. Durum böyle oldukça daha çok duyum duyacağız gibi geliyor
-
Arkadaşlar defaatle söyledim, şubattan umudu kesin:)
-
@althusser yok dostum kesme , güven bana
-
Memurlar netin haberi beni baya ümitlendirdi çok büyük ihtimalle haftaya bekliyorum ben
-
Mülkiye teftiş mülakatı bizimkini etkiler mi,önce bizimki mi yoksa onlar mı açıklanır
-
inşallah yarın akşam olur ama yarın olmazsa da ben haftaya biteceğini düşünüyorum daha fazla uzamaz bu iş
-
@can-mavi hocam listenin hazır olabileceğine inanıyorum fakat her şey bakanın elinde olduğu için masada bekletme olasılığını gözardı ediyoruz.
-
@can-mavi bu arada sizin duyumları haklı çıkaracak bir duyum var. Yeni kaymakamlık sınavının nisan sonu yapılabileceği yönünde. Olası takvimi göz önünde bulundurunca en geç haftaya açıklanması gerekiyor ve fakat benim duyumlara inancım kalmadı:)
-
@KaymakamAdaylıgı ne durumdayız var mıdır bir gelişme?
-
@KaymakamAdaylıgı bugün açıklanırmi yoksa yarinmi bekleyelim
-
@KaymakamAdaylıgı dostum 50. günde 50. İletin bizi heyacanlandırır nihayete erdirir inşallah
-
@KaymakamAdaylıgı acaba ?
-
Arkadaşlar çok sağlam duyumumdur haftaya cumaya kadar açıklanmayacak.bu kaynağa ulaşmaya çalışıyorudm ne zamandır.
Haftaya açıklanması %10 ihtimal.15 gün sonrası %50 ihtimal.22gün sonra kesin açıklanacak.
Üzücü bir duyum ama ğaylaşmak istedim kusruma bakmayın -
@cevatcobanli444 bi ara bu carsamba cuma kesin aciklancak saglam duyum demistin saglam olmadigini anladin tekrar san duyum verene nasil inanabiliyorsun ilginç
-
@cevatcobanli444 neden bu kadar uzadı ki bu süreç:( bu cumada yalan olacak gibi:)