2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Günlerdir yorumlara bakıyorum her hafta bir heyecan bir stres hepimiz açıklansın da kurtulsak bu gerilimden diyoruz hep bir yerlerden duyduğumuz şeylerle açıklanacak duyum sağlam yok kesin açıklanacak yok şöyle yok böyle arkadaşlar kişisel tahminimi söylemek gerekirse açıklanacağını duyan bilen insanlar nerden alıyorlarsa bu duyumu (kaldı ki yalnızca bakanlığın bazı çalışanları bilir) listede adının olup olmadığını da bilir. Ve gerçekten bu kadar sağlam ve kesin konuşan hiç kimse de gelip yazmaz. Daha önce ki sınav tecrübelerime dayanarak fikrimi söylemek istedim. Ama açıklanmasının da yakın olduğu mantık çerçevesinde olağan. İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur. Allah yardımcımız olsun.
-
@d-drogba bazen farklı dilden tercüme ederken birebir aynı duyguyu ifade edemeyebiliyor insan.....
-
Nerelerdesin @Daywalkers
-
@kaymakamAdaylıgı
Kimimiz yorgun,kimimiz vurgun,
Kimi isyankar
Acı gerçek bu ömrümüz bir su
Geçiyor yillar.. -
@osaduman, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaymakamAdaylıgı
Kimimiz yorgun,kimimiz vurgun,
Kimi isyankar
Acı gerçek bu ömrümüz bir su
Geçiyor yillar..Yarın farklıdır bugünden,
Adı değişir hiç olmazsa.
Kara bir suyu geçiyoruz şimdilerde
Basarak yosunlu taşlara.Sen bugünden yarına
Birazcık umut sakla.. -
Bakanın bugün boksör misafiri var imiş. Fotosunu paylaştılar bi saat kadar önce
Hoc olmazsa bakan bey makamında ,yani bakanlık işleriyle meşgul ,bence bizim için iç rahatlatıcı
-
@kaymakamadaylıgı eyvallah
-
@kaymakamadaylıgı e hadi inşallah
-
@kaymakamadaylıgı hocam sana da muazzam eğlence çıktı:) senin yerinde olmak isterdim açıkçası:)
-
Ben Hala Haftaya kalabilir düşüncesindeyim dostlar
-
@daywalkers görüyorum ve arttırıyorum hocam:) ben umudu kestim artık
-
@althusser Mart olursa da şasırmam
-
Hiç kimse ne zaman aciklanacagini bilemez arkadaşlar listenin de ne durumda olduğunu çok az kişi bilir onu da kimseye söylemez
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Sen bugünden yarına
Birazcık umut sakla..Yoksa yarın mı açıklanıyor
subliminal mesaj mı veriyorsunuz? -
@mülkiamir Mesaj vermek amaçlı yazmadım dostum, arkadaşın dizelerine karşılık verdim öylesine. CaptainBlack in de dediği gibi tam vakti bilecek kişi yok.
-
@kaymakamadaylıgı hocam bu hafta açıklamma ihtimali nedir?ışık var mı:)
-
@daywalkers mart olursa ben şaşırırım marta kalmasın
-
@mülkiamir Mesaj vermek amaçlı yazmadım dostum, arkadaşın dizelerine karşılık verdim öylesine. CaptainBlack in de dediği gibi tam vakti bilecek kişi yok.
Estağfurullah sizi düşünerek yazmadım. Ben bu işlerin içinde olduğundan tecrübeden dolayı söylüyorum.
-
Latife ediyorum hocam
-
Gerçekten foruma vs bakmadan durabilir musunuz yoksa mavi tikini kapatmış Watsap profili gibi mi takiliyorsunuz