2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@adaykaymakam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Yarın açıklanacak
Arkadaş haklı beyler..
-
@kaymakamadaylıgı hobaaaaaa
-
@gökmen, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@adaykaymakam insallah kardes, çoluk cocuk iki gündür hastayız zaten, açıklansa bile pek havam değişecek gibi değil.
acaba havam değişir mi?
-
@kaymakamadaylıgı yarına bu gece yarısından sonrasi da dahil mi kardeşim ?
-
@kaymakamadaylıgı daha düne kadar sen uyuyun demeden uyumaya forum, sen yarin açıklanacak diyorsun forumda tık yok ;))
-
@timuçin aynı şeyi düşündüm 00.00'dan sonra mı yoksa şafakta mı doğuya bakalım
-
Haydaaa bitiyo mu şimdi iyiydik böyle:)
-
Bu sefer de ben bakmayacagim
-
@captain şimdiden yarını işaret ettiyse sanki "son demler" teamulu degisti gibi geldi
-
@can-mavi herkez suan Kaymakamadayliginin ciddi olarak yazip yazmadigini olcup tartiyor. Bir sonraki yazisina kadar siperde bekliyorlar:)
-
@mulkiamir dostum bu zamana kadar yazdıklarını göz önünde bulundurunca ciddi olmayan bir şey yazmayacağına eminim
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bu geceyle ilgili bana gelen bir duyum yok arkadaşlar.
Hocam bir de 00.00 sonrasi var ya..o yuzden bekleyelim mi? Rahat uyuyp yarin mi? Uyumayalim?tavsiyen nedir?
-
@hakan-yılmaz amin kardesim ınsallah
-
"Mesela yani" deme de @KaymakamAdaylıgı :))
-
@gggc00 Uyuyun bence.
-
Allah hepimiz için hayırlı , en çok hakeden 100 kişi için ise olumlu sonuçlar nasip etsin ...
-
Kâh zıtlaştık sonra kâh forum dostu olduk ama Allah senden razı olsun @KaymakamAdaylıgı ...
-
@timuçin açıklanmayacagındsn eminim ama bugün bi yerden haber geldi bi tedirgin oldum o yüzden ihtimal bırakmak istedim.Ne zaman açıklancagını bilmek için yazmıyorum.İşsizim ders çalışamıyorum bi an önce açıklanırsa mutlu olacagım.
-
Gerçekten mi açıklanacak mı valla inanmak istiyorum ama yine duyum toslar gibi