2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@KaymakamAdaylıgı kardeşim gözünü sevem bi el atıver
-
Geçen sene açıklandığı gün boyunca bakan bey istanbulda değil miydi , yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
-
Vay benim on beş yaşım,kim derdi kaymakam olacağımı. Ne zaman geçti günler...Adnan Kahveci,Recep Yazıcıoğlu,Muhammed Fatih Safitürk gibi büyüklerimle anılacağımı.Şu şarkı şurada kalsın,dönüp dönüp bakarım: https://www.youtube.com/watch?v=EsZTne6WEQE
-
Efendiler, bugün sonuçları ilan edeceğiz!
-Süleyman Soylu
-
@can-mavi Ankaradaydi kardesim
-
Dostlar @KaymakamAdaylığı yeni bir duyuru paylaşmadan enerjimizi düşürmeyelim sağlıcakla
-
@bfroki neden salı acaba onu anlamadım ben
-
@can-mavi kardesim gecen seneki instagrama baktim 25 mayista Trabzondaydi. 26 mayista polislikle ilgili bir mezuniyetteydi. 27 mayista ise sirnakta. Bugun de bursada yine poslislikle ilgili bir mezuniyette sansa bak
-
@wicksell53 yani ankara dışındaydi , o zaman bursa'da olması ne farkeder , bence biraz sakin olalim
-
Arkadaşlar inan edelim bugün açıklansın
-
Dostlar bakan bey gecen sene Ankarada idi net bilgidir . @kaymakamadaylıgı boşa bir şey demez sakinlikle bekleyelim.
-
Arkadaşlar kazananlar liste halinde mı yayınlanıyordu ilk başta
-
@neomonetarist evet
-
@scotty bende anlamadım ki zaten ben demiyorum salıyı dendi diyorum dikkat edersen.
-
Yalnız ilk sayfada isim göremezsek ikinci sayfaya geçerken ki kalp çarpıntısını düşünemiyorum.
-
@mülkiamir ben hep tersten başlıyorum dostum sonuçlara bakarken
-
@mülkiamir Sınav puanın iyi galiba kardeşim ilk sayfada bulamazsam dediğine göre
-
@neomonetarist 85 puan aldım fena değil
-
@scotty, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir ben hep tersten başlıyorum dostum sonuçlara bakarken
O da iyi taktikmiş
-
nefesimi tuttum @KaymakamAdaylıgı nı bekliyorum. Umarım beklediğimiz kelimeler gelir artık....