2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
oncelikle kazananlara hayirli olsun.
cok merak ettigim ve sormak istediğim birsey var:
kaymakam olmak icin illaki mevcut hükümeti desteklemek, x partiyi desteklemek mi gerekir? malum kaymakam hükümetin temsilcidir.
konulara baktığımda bolumden dolayi hepsine asinayim ve iyi de oldugum dersler ama niyeyse sadece tek partinin destekçileri giriyormus gibi bir sanri icinde oldugum icin direkt eliyorum bu sınavi.
niye boyle düşünüyorum onu da bilmiyorum
dolandirmadan daha açık sorayim arkadaslar bu sinava giren herkeş akpartili mi -
ve yine buradayız :))) hakkımızda hayırlısı olsun
-
@paretowilfredo değiştiririz kardeşim inşallah :))
-
87 puanla aranızdayım dostlar.Hepimize hayırlı uğurlu olsun
-
arkadaslar bende kazanmısım. hepinize selamlar.
-
@yörük20 Ama tipik selamınla gelmen lazım kardeşim
-
Çok sukur bende kazandim 85.2 puan siralama 149 herkese hayirli olsun sevgili arkadaslar
-
@butimar unutmam kardeşim, aklımda, bi kazanayım mülakatı a'dan z'ye kitaplarım senindir
-
Merhaba arkadaşlar
81,58 puan
327.
Herkese başarılar dilerim. -
arkadaşlar ankara dışından gelecek olan bir arkadaşı misafir edebileceğimi daha önce söylemiştim, haberiniz olsun, özelden ilk yazan arkadaşla iletişim kurabilirim :)))
-
- Arkadaşın puanı 81 ise çok yüksek kapattı galiba arkadaşlar 79 puan diye tahmin ediyorum.
-
@conmaynard 80,3 ile kapatmış galiba kardeşim
-
Selamın aleyküm dostlar. Diğer başlık altında düzenli olarak takip ettim. Sonuçtan sonra yazmayı düşünüyordum. Yeterli puanı aldık vatana millete hayırlı uğurlu olsun. 82 puan 292 sıralama geldi benim çok şükür
-
arkdaşlar iptal edilen 9. soru hangisiydi bilen var mı?
-
hayırlı olsun herkese
-
@sınavzedee imkb olması lazım
-
Hayırlı olsun herkese yine kazanmışım yeniden bir mülakat grubunda olmak çok güzel
-
@can-mavi yüksek kapatacak diyenler haklı çıktı
-
Herkesw hayirli olsun 83,46 ile 212. Olmusum
-
Tebrikler beyler bende gizliden buradayım