2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Herkesi tebrik ederim bende 88,3 ile 67 sıradayım herkese mulakatta basarılar ,Mulakata hazırlanma konusunda tecrubelı arkadaslar konussalar duacıları oluruz .
-
İnşallah bu mesleği 400 kişiden en çok işi hakkıyla yapabilecek liyakat sahibi 100 kişi kaymakam olur
Bu benim dileğim fakat bu böyle olmayacak bunun da bilincindeyim en çok bastıran nokta atış yapan kazanacak
Rabbim hayırlısını versin iyi geceler -
@makif34 neden yalan söylüyorsun dostum.
-
Cümleten Selamun Aleykum arkadaşlar. Diğer sayfadaki yorumların çoğuna hakimim fakat yeni kayıt olmuş bulunmaktayım. Öncelikle kazanan arkadaşların hepsini tebrik ederim. Benim de sıralamam 219 oldu. Bundan sonraki süreçte buradaki değerli arkadaşlarla fikir birliği ve bilgi alışverişi yaparak hakettiğimiz, hayalini kurduğumuz bu mesleği inşallah alırız. İçişleri Bakanlığının sitesinde mülakat için gerekli olan belgeler açıklanmış. Kısa bir göz gezdirerek fikir sahibi olabilirsiniz. Şimdiden hepimizin Allah yardımcısı olsun.
-
@kuralo tebrik ederim hocam.
Yazılan puan-sıralamalardan anladığım kadarıyla 85 puan üzerine çıkma pek olamamış. ilk yığılma 83-80 (ki burası ilk 80-400 oluyor); ikinci yığılma da 80-70 arası olmuş (ki bu arkadaşlarımızda 1-2-3 soru ile kaçıranlar olmuş).
Bir önceki sınavda bu,yaklaşık 8 puan altlar için olmuştu. Sanırım Sayıştay ve Yargıçlık başta,bütün diğer şampiyonlar ligi "takımları" bu sınava kasmış ilan gelmeyince. Bence sınavın bu kadar devasa bir artışla kapatmasının aslî bileşeni bu. Bir önceki sınavdan kolay olduğu görüşüne katılmıyorum. Ben İktisatçıyım,özellikle İktisat çok daha zordu.
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum,başarılar diliyorum. -
@kadir-karasu İKTİSAT SORULARI zor degıldı sadece nasıl ınsanların anlamayacagı sekılde sorabılırız dusuncesıyle sorulmustu.Bende ıktısatcıyım yanı zorla anlamlandırıp cevapladım dıyebılırım
-
@makif34 kusura bakma dostum günahını aldım bir çakışma durumu sözü konusu olabilirmiş.
-
Merhaba arkadaşlar ben bayan kontenjanına talibim:)87,5 puanla 119. olarak mülakata kaldım. Buralarda başka bayan var mı acaba?
-
*86,5 olacak
-
@can-mavi Bi arkanda ben varım hovam sıralamada, hayırlı olsun.
Merak ettiğim herkesin söylediği puanlar doğru çıktı mı forumda?
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
-
@karakalpaklı bilmiyorum kardeşim ama ben de merak ediyorum , kim kaç puan dedi kaç puan aldı diye
-
@alperengoktas0 yine başladık uzman kişilere niye yalan söylüyorsun he bre mahluk yyalan söyleyenin desem ne cvp verebilirsin bana bunu diyecek adamın alnını karışlarım klavye etkeği
-
@makif34 klavye erkeği
-
@alperengoktas0 bu yazdığını görmedim özür dilerim birisi seni hedef alıp söyleyince sinirlendim direk yazdıklarıma öyle cvp verilişine kkızdım bu da bana ders olur siz de dikkat edin lütfen
-
Arkadaşlar Günaydın , Bakanlığın sayfasında sonuç ilanı yla birlikte istenilen belgeler de yayınlanmış ancak ben indiremiyorum, indirebilen var mı ?
-
@can-mavi açtım ama ben de indiremedim günaydın
-
@can-mavi tebrikler güzel netice
-
@av-sena teşekkür ederim
-
Arkadaşlar, kendini bilmez trol beyinler burayada gelmek isteyecektir. Bunların sizin sinirlerinizle oynamasına müsaade etmeden, bayraklama yapın. Olabildiğince hızlı müdahale ederiz. İyi forumlar...