2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@göktürk ben öyle olacağını düşünmüyorum hocam.Aynı ilk 400de aynı puandaki kişiler arka arkaya sıralanır,sadece 400. Kişi birden fazlaysa onlarda mülakata çağrılır.
-
@osaduman a süper teşekkür ederim. Şu an en çok merak ettiğim; listede kaç tane kadın olacağı.
-
@shirekaymakamı son mülakatta 30 kişiydi sanırım.artmış olabilir
-
@conmaynard hocam şu şekilde haklı olabilirsiniz. Örneğin; 2 kişi 25. sırayı işgal ettiyse sıralamada 26 boş geçilip 27'den devam edildiyse bu mümkün. Umarım bu şekilde yapılmıştır sıralama.
-
@refik-soydam ve @ugur55 arkadaşlar 18. olmuş sanıyorum. Eğerki bir 19. varsa mülakata 400den fazla kişi girecektir diyebiliriz.
- var mı arkadaşlar aramızda?
-
@göktürk
hocam bende arkadaşın dediği gibi düşünüyorum. muhtemelen bizim önümüzdeki ya da arkamızdaki sıra boş. 400 kişi eğee birden fazlaysaki bu da en fazla 5 kişi olur 400 kişiden bi kaç kişi fazla girer yani. -
@göktürk yüksek ihtimal böyle olacaktır hocam yoksa diğer türlü mantıksız olacaktır diye düşünüyorum.Sonuçta en yüksek puanlı 400 kişi mülakata çağrılacak deniyor ilanda.
-
@ugur55 @conmaynard haklısınız. böylesi tabiki daha mantıklı.
-
Yüksek derecelerde aynı sıraya sahip birden çok kişi olması normal yanlışlar az olunca daha az puan kombinasyonu oluyor çünkü. Fakat 200 300 küstülerde de aynı sıralamaya sahip insanlar olduğunu duyduk yaklaşık 550-600 kişi mülakata girerse şaşırmam
-
Arkadaslar merhaba mulakata kalanlardan istanbul guy asillardan olan varmi acaba
-
@conmaynard hocam diger turlu yapilsa mesela standart sapmanin olmadigi sadece dogru sayisina gore siralayan guy sinavinda normal cagrilacak kisi sayisinin 2-3 kati mulakata kalir.maksimum +7,+8 kisi fazladan olacaktir.
-
Soru başına değil de test başına standart sapma uygulamasının olduğu sınavlarda olur bu durum , sıra aynı olur ancak sonraki veya önceki sıra boş kalır , mülakat sayısının 400 den çok fazla olacağını sanmıyorum , son adayın puanı ile ayni olan kişiler en fazla 3 veya 4 kişidir . İlla bu son kişi 400. Olmasına gerek yok , 398. Kişiyle birlikte 4 kişi aynı puanı almış olabilir sayı 402 olur , ya da 395. Kişiyle 4 kişi aynı puanı alabilir bu sefer bu 5 kişinin sırası 395 olarak gözükür ve sonrasındaki kişi 400. Olur . Hem soru sayısının az olması hem de standart sapmanın test bazında uygulanması sonucu bu tarz bir durum olduğunu düşünüyorum , bir de soru puanlarinin cogu ayniydi, ornegin anayasa idare hep 2, 5 puandi, sonuçta hepimizin aşağı yukarı alan ve gygk doğru sayısı aynı
-
@can-mavi çoğu sorunun aynı puana sahip olması , standart sapmanin test bazında uygulanması sonucu hepimizin hemen hemen alan ve gygk doğru sayısının aynıya yakın olması bizim puanlarımızın ve bize gelen standart sapma ların aynı olmasına yol açtı
-
@can-mavi hiç olmazsa çoğu soru aynı puanda olmasaydı durum böyle olmazdı , alan sorularının hepsi 2.5 puandı, hepimizin alandan 20 civarı doğrusu olduğunu düşünürsek gelen puan da sapma da aynı oluyor , bu sebeple aynı puana sahip kişiler olması çok doğal , ee onlara aynı siralamaya verip bir sonraki sirayi boş birakmazlarsa mülakata girecek sayısı 600 den aşağı olmazdı
-
Arkadaşlar öncelikle kazanan arkadaşları kutlarım. Sizin forumla alakası yok ama kazanan arkadaşlar burada olduğu için buraya sormak daha mantıklı diye düşündüm :)) Para sorusuna cevap olarak 1 OCAK 2005 yazan arkadaşımız var mı?
-
Belgelerin teslimi için pazartesi günü mü başlangıç oluyor ?
-
@shirekaymakamı tebrik ederim öncelikle. bi bayan daha görmek beni çok mutlu etti 82,8 puanla 265. sıradayım bende
-
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. ilk kaymakamlık denememdi mülakat görmek kısmet oldu. hatta bu gireceğim ilk mülakat olacak bu yüzden çok daha fazla heyecanlıyım.
-
Merhaba, arkadaşlar okuldan bu sene mezun oldum ilk mülakatım olacak 210. olarak aranızdayım. Tecrübeli arkadaşlardan tecrübelerini dinlemek isterim.
-
Arkadaşlar formlara resimleri yapıstırcak mıyız yoksa zımbalayacak mıyız ?
Birde güenlık arastırması formunu bılgısayardan doldurucaksınız dıyor . o formda resmı bılgısayrdan mı yuklıcem yoksa ondada dışardıdan mı yapıstırılacak resım.