2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@genelhükümler teşekkür ederim. Ben de tebrik ederim. Evet sonunda biriyle tanışabildik:) hakkımızda hayırlısı inş meslektaş oluruz diyeyim
-
@oflu61 uyarıda fotograf yapıstırılıcak demıs tamam sorun halledıldı
-
Çalışmak için kaymakamlık mülakat kitabı var mı ?
-
@genelhükümler ilk mülakatını görecek arkadaşlarda umut ve heyecan çok büyük olur.Bu ikisinin karışımı çok tehlikelidir dikkat(Tavsiye:ev nüfusunuz yeterliyse sözde bir komisyon oluşturularak prova yapılabilir..Heyecanı yatıstırdığı tecrübeyle sabittir)
-
@can-mavi piyasada bir tane kitap var hocam..hakimlik -kaymakamlık mülakatları Sinan sakinin. Hakimlik için güzeldi hocam ama kaymakamlıkta işe yaramaz. İdare hukuku+ dmk+anayasa değişiklikleri(2017) %90 başarı getirir mülakatta..
-
@mehmetfatih sağolasın kardeşim , her hakimlik mülakatımda o kitabı kullandım , gayette memnun kaldım , ama dediğin gibi kaymakamlık ta ise yaramaz heralde , ilk defa kaymakamlık mülakatına gireceğim için hiç olmazsa bir çerçeve cizebilecegim bir şey arıyorum , dediğin kanunları tekrardan muhakkak okuyacağım , sağolasın
-
İl kanunu il özel idare kanunu belediye köy mahalli idare birlikleri kanunu anayasa dmk başlıcaları. Bir de mezun olduğunuz alandan da gelebilir
-
@mehmetfatih mülakatta adımı bile iki kez düşünecekmişim gibi geliyor:)sözde komisyon fikri için teşekkür ederim kesinlikle iyi fikir. kanunlar dışında nasıl bi çalışma yapmalıyım bilgin varsa yardımcı olur musunuz ?
-
Mülakatta ilk kez girenler için heyecanlanmak normal karşılamakla birlikte tamamen yanlış düşüneceğiniz en son şey heyecan olsun.
-
@genelhükümler içeriye kaymakam gibi girin ve çıkın yeterHayatınızın en anlamlı 6-7 dakikalarından biri sizi bekliyor.ama heyecan yapmayın lütfen. En son idari hakimlik mülakatında (malum 7 kişi girdik sürü halinde) bir arkadaş soyadını söyleyemedi mesela...
-
@mehmetfatih bi kaç gün içinde program hazırlayıp bu tehlikeli heyecanı atacağım inşallah . bunlar hep deneyimsizlikten:)
-
@ofa ben yazdım kardeşim ancak tam olarak 1 ocak 2005 mi yoksa 01.01.2005 mi bilmiyorum ancak gün ay yıl yazdım orası net...
-
Arkadaşlar bu istenilen belgelerde güvenlik soruşturma formunda en aşağıda nüfus suretini onaylayanın imzası mühürü felan isteniyor. Gidip kendisine mi imzalatmamız gerekiyor acaba?
-
O bölüm bakanlığın işi kardeşim
-
@conii eğer memursan kendi idaren de yapabiliyor. Ya da muhtar da yapabiliyor. Mühim olan kırmızı mühür vurabilecek olması. Son çare bakanlıkta yapıyor sanırım
-
arkadaşlar arşiv arasıtrması formunda aile bilgilerinde adresleri yazınca tek satıra sıgmayıp alt satıra kayıyor . Bu sebebple for tek sayfa halınden cıkıp 2. sayfaya taşıyor . nasıl bir yol izlemek gerek ?
-
@osaduman, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@conii eğer memursan kendi idaren de yapabiliyor. Ya da muhtar da yapabiliyor. Mühim olan kırmızı mühür vurabilecek olması. Son çare bakanlıkta yapıyor sanırım
Hakimlik mülakatı için orayı boş bırakıp gönderiyorduk bakanlığa bu zamana kadar bir sorun çıkmadı , ama tabi kaymakamlık mülakatı tecrübesi olan arkadaşlar daha iyi bilir
-
@oflu61 hocam yazı boyutunu küçültün ben i. hakimlik mülakatında öyle yapmıştım. zaten belgelere baktıklarını hiç sanmıyorum.
-
@fc-real-gdp yardımın ıcın tesekkur ederım kardeşim .
bu nufus suretını onaylayacak kişinnin adı soyadı muhrü gibi kısımlar tekrar ust sayfa geri geldı ama bu altta bıraktıkları "NOT: Bu sayfa bilgisayar yada daktilo ile doldurulacaktır" kısmı yine alt sayfada kaldı . onu silsek mi acaba ? -
tüm formun yazı tipini kucultunce sıgdı . umarım sıkıntı cıkmaz