2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
arkadaslar bu gonderılecek formlarda hepsı mı bılgısayarda yazılmalı yoksa sadece Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu mu bılgısayarda yazılmalı ?
-
@yasin sadece güvenlik soruşturması olanda bilgisayar yazısı istiyor duyuruda
-
@conii saol usta dıger belgelerde ısım soy ısım adres yazan yerı de mı bılgısayar yoksa el yazısı mı olcak?
-
@yasin beyan formlarında ayrıca bir şey belirtilmemiş hocam.Yani ister bilgisayar da ister el yazısı farketmez diye düşünüyorum.
-
@John-Rawls haklısın cok tesekkurler.
-
Arkadaşlar Merhaba herkesi tebrik ederim.
şu Nüfus suretini onayalauyan kısmını ne yapıyoruz ???
Bilen bi arkadasş var mı ? -
@ykpgoc hocam sorduğum kadarıyla orası bakanlığın onaylayacağı bir yermiş. Ama çalışanlar muhtara mı nüfus memuruna mı ne onaylatıyor dediler. Bende ilk defa giriyorum öğrenebildiğim kadarıyla böyle
-
@yasin özgeçmiş formunda olması lazım kesinlikle el yazısı istiyordu ona dikkat et kardeşim
-
@conii Kardeşim teşekkür ederim ️ Bu konuyu bi netleştirsek iyi olacak
-
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar
Ben bu dönem açılacak olan kaymakamlık sınavına girmeyi düşünüyorum.
Fakat kaynak noktasında hiç bi tecrübem yok. Siz kazanan yahut küçük talihsizliklerle kazanamayan arkadaşlarımdan acizane fikir talep ediyorum..
hangi kitabı yazarı önerirsiniz ?
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah -
@ofa tek o sorudan mı kıl payı olduğunu bilemezsin ki bence diğer cevaplardandır ben 2005in kabul edildiğini düşünüyorum ..
-
@bfroki benim puan göre 2005 kabul edildi hocam.
-
BEYLER BENDE SİZLERLE BİRLİKTE MÜLAKATA GİRECEĞİM İNŞALLAH PUANIM 86 SIRALAMAM 120. TECRÜBELİ ARKADAŞLAR BU SÜREÇTE BİZLERE YARDIMCI OLURLARSA HEPİMİZ MUTLU OLURUZ. HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN DİLİYORUM
-
Arkadaşlar merhaba. Güvenlik soruşturması bilgisayarla yazılıp en alt kısma dokunulmayacak, diğer arkadaşların dediği gibi ya ilgili yerlere imzalatılacak ya da bakanlığa gönderin onlar dolduruyo. Geçen sene bizzat arayıp sordum ve alt kısma dokunmadan gönderdim belgeleri. Zaten belgelerde eksiklik olursa dönüş yapıyolarmış görevli öyle söyledi. Diğer belgeler için de bilgisayar şartı yok ancak cv için el yazısı şartı var. Askerlik durum belgesini ben geçen sene askerlik şubesinden aldım ama e devletten alınan kabul ediliyor mu emin olamadım. Bu konuda bilgili arkadaşlar bizleri de bilgilendirirse seviniriz. Tekrardan hayırlı olsun, allah utandırmasın..
-
arkadaşlar öncelikle hayırlı günler herkese
tecrübeli arkadaşlar GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU nda ki nüfus cüzdanı sureti kısmını kendimiz mi dolduruyoruz, muhtarlığa gitmeye gerek var mı ? bi kamu kurumunda uzman yrd olarak çalışmaktayım şu an, nüfus cüzdanı sureti onaylayan kısmını biz mi bakanlık dolduracak. eğer biz dolduracaksak bu işlemi kime yaptırmamız gerekmekte. ya da en iyisi bakanlığı arayıp sormak mı -
bir diğer sorumda geçen seneden bilenler için, sınavın açıklandığı gün bakanlığın sitesinde duyuru yaparak iki hafta içinde evrakları istemesi sürecin hızlı işleyeceğine bir işaret mi ?
-
@ugur55 kardeşim süreç normal, geçen sene de ertesi gün belgeleri istediler ancak mülakat sonuçları 80 küsur gün sonra açıklandı. Dua edelim bu sene o stresi yaşamayız.
-
@ekk
hocam o zaman arayıp sorsak netleşir her şey, zaten üç beş madde. askerliği e-devletten alsak olur mu ( ki güncel tarihli dediği için bence oradan alınması lazım, başka bir kuruma başvuru yapmıştır orada o şekilde belirtmişti hatta e-devletten alınmış güncel askerlik belgesi diye) onaylama kısmını biz yaptırtacaksak kurumumuzda kime onaylatmamız gerekmekte ? -
Askerlik belgesi için emin olamadım. Onaylatma meselesine gelince, geçen sene aradığımda muhtarlıktan, nüfus idaresinden bahsetti ama ben onaylatmadan gönderdim. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ‘kendinizle ilgili yerleri doldurun gerisine müdahale etmeyin, istenen şeyler açık’ gibisinden konuştu. Zaten dediğim gibi bi aksaklık olursa dönüş yapıyolarmış açıklamaları bu yöndeydi
-
arkadaşlar e devletten barkodlu olarak alınan belgeler resmi belge hükmünde. Askerlik durum belgenizi ve adli sicil kaydınızı e-devlet üzerinden barkodlu belge oluşturarak alabilirsiniz. güvenlik soruşturmasında da çalıştığım kuruma verirken nufus bilgilerini onaylayacak kişi kısmı doldurmamıştım. onu evrak verdiğimiz kurum onaylayacak diye biliyorum.