2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@bfroki, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@ofa ben yazdım kardeşim ancak tam olarak 1 ocak 2005 mi yoksa 01.01.2005 mi bilmiyorum ancak gün ay yıl yazdım orası net...
öncelikle tam doğru cevabın için tebrik ederim. Bende yazdım 79 küsür puan alıp kıl payı kaçırdım. Sınavda soruyu okuduğumda tam tarih soruyor izlenimi oluştuğu için tam tarihi yazdım ancak benim merak ettiğim ösym 1 ocak 2005 cevabını kabul etmiş midir? Kardeşim senin hesaplamana göre doğru saymış mıdır? İçimde kuşku kalmasın diye kağıdıma baksam mı diye düşünüyorum
-
Olduğu gibi yazdım 2 sayfa oldu. Öyle olması sıkıntı yaratır mı acaba?
-
@conii mühür falan atılcak .mühür ikinci sayafda kalıo, ilk sayfa mühürsüz kalmıs oluyo .
garip olur dedim . hepsını 1 sayfada tutmak ıstedım. -
Gecen sene yaptığım işlemleri bu sene hatırlayamıyorum resmen Beyan formlarına yazılacak metinler diğer forumlarda gecmıs yıl sayfalarında var ordan bakılabilir , gecen sene bi mülakatım için muhtara gitmiştim ama ne içindi bilemiyorm onay kısmını netlestiren yazarsa cok memnun oluruz.
-
Ben şuan aday olan bir arkadaşla konuştum boş bırak bakanlık dolduracak orayı dedi. Ama geçen sene form dolduran bir arkadaş nasıl yaptığını anlatırsa teyit edilmiş olur
-
6- Erkek adaylar için askerlik durum belgesinin fotokopisi. (Güncel tarihli)
bu belge e-devletten alınan belge değil mi arkadaşlar ? Güncel tarihin başka bir olayı yoktur sanıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Kardeşler geçen mülakatta verdiğim evraklar iş yeri bilgisayarım da mevcut. Neyi nasıl yapmışım şu an pek hatırlamıyorum ama oradan inceleyip neyi silip neyi yazmışım sizlere bilgilendirme yaparım. Çünkü herhangi bi sorunla karşılaşmamıştım
-
@göktürk evet onu e devletten çıkartmıştım
-
@oflu61 hocam ben bazı şeyleri silmiştim.
-
Arkadaslar merhaba askerlik belgesini e devletten cikaracaktim ama acilen askerlik şubesine basvurunuz gibi bir yazi cikti 2016 haziran mezunuyum en son e devletten baktigimda 2018 subata kadar tecilim vardı sizce bu sorun neden kaynaklanmistir ve bir sıkıntı olur mu
-
@enea an itibariyle e devlette gozukene göre durumun sıkıntılı kardeşim .
Şubeye gittiğinde ıse hiçbir sıkıntının olmadıgını goreceksın .
git belgeni şubeden al . E devlet bu tip sorunlar cıkarabılıyor . -
@oflu61 hayir nasil oldu anlamiyorum subata kadar vardi kafaya cok taktim insallah sıkıntı olmaz
-
@göktürk kardesim onay bolumunu kurum yapcak. Siz diger bolumleri doldurup foto yapistirin o kadar.
-
@enea kardeşim okulun yaptığı tecil mezun olduktan 2 3 ay sonra bozuluyor sen gidip şubeden tekrar tecil yapıyorsun. Herhangi bir problem yok ama şubeye gitmen lazım
-
@conii aman usta sıkıntı olmasında gerekirse halletmek icin sube de yatarim
-
Arkadaşlarım aranızda guy asil kazanıp kaymakamlık mülakatına kalanlar bu sorumu beğenebilir mi?? Guy yedekleri için gelecek adına tercih yapabilmemize yardımcı olacaksınız
-
@enea yok kardeşim benim geçen sene aynı şey başıma geldi gittim hallettim
-
Benim ikametgah adresi ile şuan bulunduğum adres aynı değil. Farklı yazmak sıkıntı yaratır mı acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
@conii sağolasın kardeşim bilgilendirdigin icin
-
@enea ne demek hocam yardımcı olduysam ne mutlu