2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bu arada kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah.
-
Arkadaşlar ben aradım Bakanlığı. Askerlik durum belgesinin nerden alındığının bi önemi yok e devletten alınabilir. Güncel olması kafi. Güvenlik soruşturma formunun kaç sayfa olduğunun bi önemi yok dedi ve en alt kısım muhtara nüfusa onaylatmak imkanınız varsa onaylatın yoksa boş gönderin o kısmı biz doldururuz dedi
-
Arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim. Sayfaya yeni üyeyim. Ve gireceğim ilk mülakat. Yani başından sonuna ilk deneyimim. Belge teslimi konusunda birkaç sorum olacaktı eğer daha önce sorulduysa kusura bakmayın.
-Adli sicil kaydı ve arşiv kaydı bakanlığın duyurular sayfasındaki ekler mi yoksa savcılıktan almamız da gerekiyor mu?- kaymakamadaylari@icisleri.gov.tr bu adrese sadece fotoğraf atıcaz doğru mudur?
-
45 46 47 no lu linkler boş ne de çabuk unuttuk o günleri
-
Arkadaşlar askerlik durum belgesini e devletten kendimiz mi oluşturuyoruz? Sorgulayınca sonuç çıkmıyor.
-
@conmaynard oluşturman lazım barkodlu belge şeklinde kardeşim
-
arkadaşlar bende aradım bakanlığı, askerlik durum belgesi e-devletten aldığımız geçerli, nüfus cüzdanı sureti onaylama kısmında ise, kamu kurumunda çalışıyorsanız daire başkanınızın onaylaması yeterli dediler.
-
@conii çok sağol hocam.
-
@conmaynard ne demek hocam
-
@memurzede adliyeye gitmene gerek yok, duyurudaki ekleri doldurman yeterli olacaktır.
-
mülakatlar tahmini ne zaman olur fikri olan var mı
-
bi de inşallah hakimlik gibi öyle 3 dakikada yalap şap yapmıyorlardır , hele en son mülakat tam bir fiyasko 7 kişi 3 dakika
-
@can-mavi
nasıl yani hakimlikte grup mülakat mı yaptılar çağrı merkezine adam alıyomuş gibi. guy mülakatı bile daha özenli (küçümseme değil yanlış anlaşılmasın sayı kalabalığından söylüyorum ) -
@ugur55 kardeşim ilk girdiğim hakimlik mülakatına tek kişi giriyorduk 3 dakika filan sürüyordu, ancak bu en son idari yargı mülakatına 7 şer kişi aldılar yine 3 dakika sürdü.
-
@can-mavi bir öncekinde sonuçların açıklanmasından 50 gün sonra yapıldı .. yani normal şartlarda aralık ortası olması lazım.. ama gelen düşük profilli istihbaratlara göre ellerini çabuk tutacaklarmış..
-
bu arşiv araştırma formunda askerlik ile ilgili bölüme tecilli olanlar boş mu bıraktı yoksa tecilli mi yazdı
-
@mehmetfatih inşallah olsun da bitsin biran önce
-
@can-mavi ben tecil yaptım. Bu arada postayla göndermeyi düşünen arkadaş var mı?
-
@mehmetfatih ben postayla bugün gönderdim. Başka yolu var mı ki Ankarada olmayanlar için?
-
@conii hocam hiç posta yolunu kullanmadım da bilgi almak için sordum..