2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ugur55 hocam yanlış bilgilendirme oldu kusura bakma ...nüfus cüzdanındaki verilme sebebibi yazılıyor.
-
@mehmetfatih estağfurullah kardeşim amaç belgeleri tek seferde eksiksiz yanlışsız teslim etmek
-
@taromisaki9 belgeler ulaşınca atarlar o zaman onunla ilgili ise
-
Formdaki adres bilgilerini acik acik yazmak gerekiyor mu? Gecen yil hakimlikte oyle bi ibare vardi sanki?
Mah yerine mahallesi, cad. yerine caddesi falan yazmistik sanki..
Bide herkes bir sayfaya sigdirdi mi kesin? -
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla pek çok arkadaşımızın mülakat tecrübesi yok. Hata yapmamak için temkinli davranıyosunuz hak veriyorum. Nüfus cüzdanı ile ilgili bilgilere nüfus cüzdanında yazan ibareleri yazmak gerekiyo mülakat için ya da sınav için gibi ekstra bilgiler geçersiz kabul edilir. Bi de belgeleri postayla göndermek ardından verilen takip numarasıyla takip etmek kafi olacaktır, sadece ankaradakiler garanti olsun diye elden verir. Arşiv soruşturmasının tek sayfaya sığdırılması diye bi sınırlama yok, kardeş sayınız fazlaysa tek sayfaya sığdırmak oldukça güç olur. Benim şahsen iki sayfaya sığdı, sıkıntı olacağını düşünmüyorum içindeki bilgiler doğru olduktan sonra. Ha bi de cv tek sayfa ve elle yazılacak dikkat!!
-
arkadaşlar ben yeni kimlik aldım ve malumunuz yeni kimliklerde veriliş nedeni yazmıyor. Yenileme yazmak sıkıntı olmaz değil mi? önemli bir mevzu değil sonuç olarak.
-
Arkadaşlar cv mize referans yazmalı mıyım belirtmemiş de sayfada
-
@genelhükümler bence yazmamalısın kardeşim. İstenmeden yazılması pek hoş olmaz.
-
arkadaşlar bençalışma gecmısınız kısmına zamanında inşaatta da calısmıstım diye onuda ekledim. Ancak Babam akşam kagıdı gorunce senın calıstıgın fırma bu degıldı ki dedi . Bu firmalar tek tek bakılacak mı acaba . Müteahhit i cok ıyı tanıyorum . Şu ankı şirketının adını yazdım . ama o zaman o şirket yokmuş galıba
-
bu durum sıkıntı olur degıl mı ? baştan mı yazsam ?
-
@makif34 M.Akif kardeş ben yanlış anlama üzerine özürümü diledim. Uzatmak istiyorsan özelden yazışalım. Forumdaki dostları rahatsız etmenin manası yok.
-
@makif34 eyvallah hocam tekrar kusura bakmayın. Ben de bu yazdığınızı şimdi gördüm. Hakkınızı helal edin.
-
@göktürk bende böyle düşündüm de yine de emin olamamıştım. teşekkür ederim
-
@mülkiamir1859, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi Mevzuattan bakmanızı tavsiye ederim. Sinan Sakin kaymakam adaylığı mülakatı için yetersiz kalacaktır.
Sağolasın dostum ,peki bayrak kanunu ,imar kanunu vb kanunlara bakılmali mi yoksa belli başlı kanunlara (belediye kanunu ,koy kanunu vb) bakmak yeterli midir
-
Arkadaşlar özgeçmiş bakanlığın sitesinde verilen örnek özgeçmiş formu üzerine doldurulacak değil mi?
Yoksa kendimiz mi hazırlayacağız? -
@conmaynard örnek form üzerinde dolduracak dostum.
-
Merhaba arkadaşlar.Askerlik durum belgesi muhakkak askerlik şubesinden mi alınmalı e-devletten alınacak çıktı da yeterli olurmu
-
@osaduman peki dostum örneğin 'Kurslar / Sertifikalar / Yabancı Dil Bilgileriniz :' bölümüne bir şey yazmayacağım, burası boş mu kalacak yoksa bu başlığı silsek bir şey olur mu, uyarıda diğer ayrıntılar ilave edilebilir dediğine göre bölüm çıkartmakta da sorun olmaz diye düşünüyorum ama yine de bilen birisine sormak istedim
-
@can-mavi ben çizgi çekerek boş bırakmıştım diye hatırlıyorum
-
tüm belgeleri hazırladım ve yolladım hayırlısı