2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@conii Teşekkür ederim hocam
-
Geçen sınavdaki süreç şu şekilde oldu : 20 ocakta açıklandı. 25 tarihli tebligatlar postaya verilmiş evrak hazırlayın diye. 26 ocakta mail atmışlar. 15 şubatta mülakat tarihi tebligyı postaya verilmiş muhtemelen aşağı yukarı o tarihlerde de mülakat takvimi sitede yayınlandı. Mülakatlarda 1-10 martta gerçekleşti. Muhtemel süreç benzer tarihlerde olur.
-
hangi kanunlara bakalım arkadaşlar
-
@oflu61 genel olarak merkezi idareyle ilgili kanunlar, yerel yönetimler, anayasa. Bi de bazı dönemlerde güncel projelerden soruyolar ve üniversitede okuduğun bölümden de bir soru gelebiliyo. Geçen mülakatta bölümle ilgili sorular soruldu
-
Evrakları gönderen arkadaşlar nufus sureti onaylama kısmını boş olarak gönderdiniz mi hiç ?
-
@osaduman hocam ben kimlik kartımı değiştirip yeni nesil nüfus cüzdanı almıştım 3 ay önce.Yeni nesil kimliklerde formda istenen medeni hal cilt no dini inanç gibi bir çok şey yazmıyor.Bakanlığı aradım açmıyorlar telefonları,ne yapacağımı şaşırdım vallahi.
-
kardeş, nüfus müdürlüğünden bir aile kaydı alırsan bütün bilgilere ulaşırsın, eğer kamuda çalışıyorsan ve mernis bağlantınız varsa yine kayıt alarak aile,cilt , sıra bilgilerine ulaşabilirsin
-
@gökmen İllaki kimlikten doldurmak gerekmiyor yani hocam.Çok teşekkürler.
-
bu arada ben de dün ty'e üye oldum arkadaşlar. hep izlemektense sahaya inip katkıda bulunayım dedim. 83,42 puan 235 sıralama ile aranızdayım inşallah.
-
@conmaynard
aynen kardeşim, kimliğe gerek yok o bilgiler için, nüfus sureti almalısın, ama nüfus suretini artık nüfus daireleri değil muhtarlık veriyor diye biliyorum ben, bi kaç önce lazım olmuştu hatta muhtarlıktan almıştım ben. -
@conmaynard bende de aynı durum mevcut. kimlik fotokopisinin arkasına e devletten edindiğin nufus kayıt örneğini ekledim. Öyle teslim edeceğim.
-
@ugur55 Çok sağolasın hocam. Peki nüfus suretinde güvenlik soruşturması formunda istenen her şey bulunuyor mu? Olmayanları boş bıraksak sorun olmaz heralde.
-
@scotty güvenlik soruşturmasındaki nufus cüzdanı suretini doldurup muhtara onaylatmayacak mısın kardeşim?
-
@conmaynard
yazar hocam yani cilt no , sıra no falan yazması lazım diye hatırlıyorum. zaten orada da yazmıosa, kimlikte de yazmıosa kimse seni o bilgiler eksik die sorumlu tutmaz rahat ol -
@conmaynard ben kamu kurumunda çalışıyorum hali hazırda buraya girerken verdiğim soruşturmada ben orayı boş vermiştim. Zannımca yine boş verilmeli. nufus kayıt örneğini de e devletten barkodlu şekilde oluşturabilirsin. kimliğin arkasında yer alan sayısal ifadeler ile nufusa kayıtlı olduğun il ilçe bu kayıt örneğinde yer alıyor.
-
@scotty
hocam bende kamu kurumunda çalışıyorum, aradım oradaki görevli eğer kamu kurumda çalışıyorsanız daire başkanınıza onaylatabilirsiniz dedi. bende öyle yaptım, tabi kesin öyle bir şey yap demedi, muhtemelen dediğin gibi de oluyodur. -
@ugur55 bende bugün müdüre dedim de mırın kırın etti biraz. Sanırım muhtara ya da nufusa ya da boş bırakacam
-
@osaduman bilgileri doldurmadan boş bırakıp yollamak kabul oluyor mu hocam? Bakanlığı arıyorum sağolsunlar açmıyorlar telefonları.
-
@conmaynard ya sanırım onlarda onaylıyordu ama tam emin değilim
-
arkadaşlar o alt kısmı bende boş bıraktım .
Belgeleride yolladım . Umarım sıkıntı çıkmaz .