2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@sınavzedee eyvallah kardeşim
-
Arkadaslar birkac sorum olacak bilgilendirirseniz sevinirim butun belgeler bilgisayardan mi cikartilmali (özgeçmiş el yazisi biliyorum) fotograflar zimbalanmali mi yapistirilmali mi,adliyeden belge almak gerekir mi? Daha once konusulmus konular olabilir bir kac günden beri forumu takip etmiyorum
-
@sınavzedee
bende aynı şekilde bugün sabah postaya verdim, fotografıda mail olarak gönderdim, Cuma günü arayıp kontrol ettiririz artık, hakkımızda hayırlısı olsun. -
@conmaynard sana bir anımı anlatayım, kulağımda %70 e yakın işitme kaybı vardı ve ameliyat kararı vermişti doktor, ameliyattan önce son bir kez işitme testi yaptırmamı istedi, bunun üzerine testi yapan bölüme yani odiometri bölümüne gittim sıra almak için, kadın gişenin arkasından bir şeyler söylüyor ama sağ kulağım ağır işittiği için duyamıyordum kadını, düşünsene kulağı duyan bir insanın orada ne işi var ki sanki kadının söylediklerini duyamamak benim suçummuş gibi kadın sinirlenmeye başladı... yani kardeşim düşünsene bu ülkedeki memur zihniyetini :))))
-
@enea bütün belgeleri bilgisayardan çıkaracaksın kardeşim, özgeçmiş dışındakileri bilgisayardan doldurup altına imzanı at, özgeçmişi elle doldurup imzanı at, fotoğrafları uhu ile yapıştırırsan daha iyi olur.
-
@ugur55 evraklarda problem olduğunda geri dönüş yapacaklarını söylüyorlar, sen yine de ararsın kardeşim.
-
@sınavzedee Malesef kardeşim.Bende kaymakamlıktaki memurların annemi alaya alan tavırlarını hatırlıyorum.İnşallah bizler bu zihniyeti değiştireceğiz.Halkına yardımcı olmak için çabalayan memurlar olacağız inşallah.
-
@conmaynard vatandaşla senli benli konuşan, onlara sesini yükselten tahammülsüzlük eden bir sürü memur var kardeşim, hayır yani ben de devlet memuruyum, güler yüzümü eksik etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince, zaten dinimiz de bunu istiyor bence.
-
@sınavzedee tebrik ederim kardeşim.Memuriyetin hakkını verenleri duymak görmek mutlu ediyor.
-
Arkadaşlar son karar olarak nufus cüzdanı suretini doldurmadan ve onaylatmadan yolluyoruz değil mi?
-
@conmaynard fotokopi yeterli kardeşim
-
@conmaynard yani ben öyle teslim ettim tamamdır dedi kadın.
-
@sınavzedee tamam kardeşim çok sağolasın.Yeni nesil çipli kimlik belgelerinde istedikleri bilgilerin çoğu yer almadığı için doldurmakta zorlanmıştım.Boş gönderebiliyo olmamız iyi oldu.
-
@sınavzedee 5 dakika kaldığınız sürede 3 defa çalması da epey fazla olmuş. toplasan 400 kişiyiz ve açıklamalardan sonra sıkıntılı 3 nokta maksimum vardır. 400 kişi tümü aramadığını düşünürsek (şahsi bir defa aramadım) aynı kişiler mi arıyor aceba... hak veriyorum ama iki tarafada
-
Posta yoluyla gönderen dostlar iadeli taahhütlü mü gönderdiniz yoksa normal mi ? Yani aslında demem o ki varıp varmadığı anlayabileceğimiz metot hangisi oluyor ?
-
@althusser kardeşim yanlışın var . bahsettikleri ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI BEYANI zaten direkt çıktısını alıp doldurmamızı ıstedıklerı kagıtlar arasında var .
esktradan bir yerden bir şeyler cıkarttırmıyoruz -
@osaduman hocam iadeli taahhütlü oluyor.Bildirim kartı Ankara'ya kuruma gidip size geri gelecektir.
-
Arkadaslar bu guvenlik arsiv formunda var ve yok kısmını nasil bilgisayarda yaptiniz orayi elle doldurmak gerekmez mi
-
@conmaynard edepsiz şerefsizler.
-
Güvenlik soruşturması belgesi malum 2. Sayfaya taşıyor arkadaşlar. 2. Sayfada sadece not:bu form kesinlikle daktilo veya bilgisayar ile doldurulacaktır yazıyor.Bu 2. Sayfayı göndermeye gerek yoktur değil mi?