2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@sınavzedee eyvallah hocam. işin heyecanı var hepimizde de. ister istemez her ayrıntının üstüne titriyor insan
-
@oflu61 kimlik kartın yeni nesil çipli kartlardan mıydı kardeşim?
-
@conmaynard yok eski kart benimki .
Ama kimliğin o bilgilerini e devlette gorebılıyroduk sanırsam .
askerlik mevzularıyla ugrasırken baktıgımı hatırlıyorum -
Arkadaşlar ankara akfon kırtasıyede 25 tl ye mülakat hazırlık kitabı var. Bu içişleri mülkiye teftişin soru bankası elinizde word dosyası seklınd eolan va rmı 2012 basımı en son eskıden sıtesınde vardı kaldırmıslar bu soru bankasını 2010 olmayacak 2012 olması laızm varsa yukleyebılır mısınız burada
-
arkadaslar liste sonund aolan arkadaslar varsa lıste degısebılır ıhtımalı ıle onlarda ıtıraz etsinle 390 dan yukarı arkadaslar ıcın dıyorum bır arkadasımın basına geldı. bilgilerinize tabıkı sız daha ıyı bılırsiniz
-
@oflu61 yok kardeşim görülmüyor sadece medeni durum gözüküyor kimliğin verilme nedeni,verilme tarihi,cilt no,dini vb bilgiler e devlette gözükmüyor.
-
@governer123 huküken itiraz etmediğiniz için sonucu kabul etmiş oluyorsunuz. yani hukuki olarak sizin sonucunda hata olmadığı varsayıldığı için hatası olan düzeltilince sizi geçiyorsa yapabileceğiniz bir şey yok. şuan itiraz edebilirsiniz hata varsa düzeltilmesi için yeniden okunması için sizin görmeniz için. merkezi sınavlarda dava açma süresi de on gündür? lakin adli mahkemelere mağduriyet oluşursa her zaman olayın yaşanmasından sonra dava açabilirsiniz. ama adli dava süreci ne kadar sürer kesin bilgim yok....
-
biyometrik fotoğraf göndersem sıkıntı olur mu acaba bilgisi olan var mı
-
@fc-real-gdp sıkıntı yok
-
bugün evrakları verdim hayırlısı ile..
-
Arkadaslar bisey soracagim. bugun evraklarimi hazirladim ancak kargoya yetistiremedim mecburen yarin yollayacagim. Evraklardaki tarihler dolasiyla bugune ait.
Tekrardan yarin icin yeniden mi evraklari duzenlemeliyim ?? Skinti olur mu -
@eksi-ikibucuk sıkıntı olmaz. ben de dün düzenlemiştim. Bugün teslim ettim.
-
@scotty tesekkur ederim hocam
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması belgesinde istenen nüfus cüzdanı suretinde doldurulması istenen bilgilerin çoğu yeni nesil çipli kimlik kartımda yer almadığı için yeni kartımın fotokopisi ile birlikte eski kimlik kartımı yollayıp altınada bir not yazacağım.Bunu yapmam problem çıkarmaz heralde değil mi?
-
Arkadaşlar diploma fotokopisi noter onaylı filan olmasına gerek var mı , yoksa fotokopisi çekip direk yollayayım mi
-
1 vali yardımcısı 1'i aday 5 kaymakam gorevden uzaklaştırılmış...
-
Fotoğrafı sadece mail olarak gönderiyoruz değil mi arkadaşlar . Fiziki olarak istememişler sanırım .
-
@can-mavi noter onayına gerek yok hocam.
-
İstenen belgelerde çelişki yaşayan arkadaşlar ;
-
Güvenlik soruşturma formundaki kimlik onayını yaptirmadan gidebilirsiniz. Kimlik fotokopisinden onayı yapiyorlar.
-
Diploma için noter onayına gerek yok.
-
Askerlik durum belgesi e-devletten çıkarabilirsiniz.
-
Adli ve sağlık yönünden sadece beyan kağıdı istiyorlar. Çıktıları alip doldurarak imza atarsanız is gorecektir. Adliyeye veya sağlık kuruluşuna gitmeye gerek yok.
-
Özgeçmişi de direkt çıktı alıp formu doldurabilirsiniz. Kırmızı baslik yazılar kalabilir.
Takıldığınız bişey olursa yardımcı olabilirim. İyi akşamlar cümleten.
-
-
@göktürk kardesim sacma bir soru olacak ama aklima takildi guvenlik sorusturmasi formunda yukarida bilgilerin dogru oldugunu teyit ederim kisminin yaninda imza attim bir de altta imza ve tarih yaziyor oraya da imza attım sıkıntı olur mu