2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar şube askerlik durum belgesine e devletten olur dedi
-
@taromisaki9 nufus onay kısmını da sormuş muydun ? Boş falan kalması konusunda
-
@osaduman kardeşim ben orayı geçen sınavda boş bırakmıştım.yine boş bıraktım
-
@taromisaki9 tamam dostum çok sağolasın
-
Arkadaşlar ben p.tesi günü aramıştım sıkıntı yok boş bırakın biz doldururuz dediler. Öyle dedilerse sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
-
@alperengoktas0 sıkıntı yok
-
@osaduman ben doldurdum o kıs mı, yarın yollayacağım inşallah hocam.Zaten problem çıkarsa bize dönüş yapacaklardır.
-
adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydının olmadığı hakkında, sadece belgelerde istenilen formu mu düzenleyeceğiz yoksa adliye'den de evrak alacak mıyız arkadaşlar ??
-
nüfus onay kısmını idari hakimlik için boş bırakıp yolluyorduk, onlar nüfus kağıdı fotokopisine bakıp onaylıyorlardı
-
Arkadaşlar özgeçmişteki kurslar/sertifikalar/yabancı dil bilgileriniz hususunda, kurum stajı yazılır mı? Bir de yabancı dil için girilen bir sınav puanı mı yazılacak yoksa intermediate, advanced gibi seviyeler mi yazılacak?
-
@can-mavi adli sicil kaydı alınacak ve e-devletten çıkarılanı da kabul ediyorlar diye biliyorum
-
@althusser teşekkürler kardeşim
-
Bir de kaymakam olmak isteyen insanlara kaymakamlık mülakatında kariyer hedefi sormak neden:) kariyer hedefi yeminli mali müşavir olmak ama kaymakamlık mülakatı:)
-
@makif34 helal olsun direk o yazıyı görünce kızmıştım öfkeyle kalkmamak gerek iyi günler
-
@althusser
adli sicil kaydı neden alınsın ki kardeşim, öyle bir şey istememiş ki, istenilen belgelerdeki ibareyi beyan formundaki ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI BEYANI karşılamakta. şu anlık sadece beyan istemişler, adliyeden veya e-devletten bi belge istememişler. o belgeyi mülakatı geçenlerden isteyeceklerdir. -
arkadaşlar az evvel evrakları teslim ettim, sanırım teslim edip çıkmam 5 dakika sürdü ve bu sürede memurun telefonu tam 3 kere çaldı, kadın sinirlenmeye başladı telefonla konuşurken, telefonu kapatınca dedim ki bu süreç kolay bir süreç değil insanlar pimpirikli davranabilirler ve bu çok doğal. kadın aslında evet öyle ama dedi ve sustu :)))
-
@sınavzedee o zaman kardeşim,;
1-askerlik tecil belgesini e devletten mi verdin?
2-adli sicil kaydı bulunup bulunmadığını sadece formu mu doldurdun yoksa adliyeden bir şey aldın mı?
3- özgeçmiş formunu aynı o belgedeki gibi mi doldurdun, örneğin kırmızı renkli, başlıklar duruyor mu? yoksa boş bir a4 kağıdına sırasıyla mı yazdın?
hazır evrakları elden teslim eden birini bulmuşken soralım -
ne çok soru sormuşum yahu
-
@sınavzedee bu tepkiyi verdiğiniz için teşekkür ederiz dostum.Sabahtan beri telefonları açmıyorlar,açıncada trip yiyoruz.Çok merak ediyorum işleri ne yapmak acaba kaymakam adaylığı şubesinin,kaymakam adaylarıyla ilgilenmeyeceklerse ne gerek var bu şubeye.Umarım verdiğiniz tepki ders olmuştur ordaki memurlara.
-
@can-mavi kardeşim askerlik durum belgesi e-devletten, adli sicil kaydı ile sağlık raporu için sadece verilen formları dolduruyorsun, özgeçmiş formunun renkli olması şart değil iki sayfa halinde verebilirsin ama iki sayfayı geçmesin.