2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi hiçbir sorun olmaz kardeşim. Ben ayrı word sayfasında yeniden düzenleme yaptım. Mesela adınız soyadınız yazan yeri adı, soyadı yaptım gibi vs. sorun olmaz.
-
Arkadaşlar özgeçmiş kısmında ilgi alanlarınız/ özel zevkleriniz kısmına ne yazdınız nasıl doldurulabilir ki ?
-
mail gelen arkadaşlar mail'in içeriği neydi acaba bana gelmedi de. mail osym ais'te kayıtlı olan mail adresinize mi geldi.
-
arkadaşlar merhaba herkese.sürecin sonucunda inşallah hepimiz için hayırlısı olur.benim de ilk kaymakamlık mülakatım olacak. hepinizi şimdiden tebrik ederim. daha önce yazıldı ama emin olamadığım konu var.nüfus cüzdan sureti onaylama kısmını onların yaptıklarını söyleyen arkadaşlarımız vardı. ben evraklarımı elden teslim edeceğim de orada hemen onaylıyorlar mı? şayet onaylamazlar ise sonradan sıkıntı çıkmasın isterim. ben şu an bir kamu kurumunda çalışıyorum,bakanlığın yaptığı onay işlemi herkesi kapsar değil mi? çalışan-çalışmayan ayrımı olmaz herhalde. çok teşekkürler.
-
Arkadaşlar yanlış anlamadiysam diplomanın fotokopisini istiyorlar değil mi. Eğer fotokopisi isteniyorsa notere onaylatmamiza gerek var mi?
-
Arkadaşlar fotoğraf mail adresine gönderirken herhangi bir not dusmemiz gerekir mi ?
-
@osaduman sağolasın dostum
-
@sehri-emin hocam öyle olsa noter onaylı isterler. sadece fotokopisini istiyorlar. son i. hakimlik mülakatında fotokopisini verdim.
-
@osaduman sağolun hocam
-
@mg_ “sayın yetkili tarafınızdan istenen cesikalık foroğraf ektedir” şeklinde yazıp ad soy ad tc yazmıştım geçen sene
-
@fc-real-gdp çok teşekkür ederim hocam
-
@osaduman sağolasın hocam
-
@can-mavi Belli başlı kanunlara bakmanız yeterli olacaktır. Rica ederim.
-
Arkadaşlar bakanlığı arıyorum ama açan yok telefonları. iletişim kuran varsa konuştuğu numarayı paylaşabilir mi?
-
Arkadaşlar geçen sene mülakat tarihleri sonuç açıklandıktan sonra ne zaman açıklandı ?
-
@genelhükümler 03124224170-71-72-73-74
-
@ykpgoc sonuçlar açıklandıktan 50 gün sonra mülakatlar başlamış demişti bi arkadaş burada.
-
Geçen sene 20 Ocakta sınav açıklanmıştı. Mülakatlar 1-10 martta olmuş.
-
Arkadaşlar benim ablam ve abim vefat ettiler,güvenlik soruşturma belgesinde kardeşlerin adı soyadı kısmını doldurmam gerekiyor mu?
-
@fc-real-gdp hımm anladım kardeşim de mülakat tarihlerinin açıklanma zamanını merak ettim çünkü o da ne kadar gecikirse mülakat da o kadar gecikecek gibi