2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bakan bey yarın yurt dışına cikiyo bu akşam açıklanma ihtimali var
-
@kaya06 valla kardeşim öyle oldu ınsallah sönmez
-
@can-mavi hocam ne biz fazla umutlanalım ne de sen forumdan aramızdan ayrılma:)
-
@can.mavi açıklanmasa da canın sağ olsun. En azından elinden geleni fazlasıyla yaptın
-
@can-mavi sönse nolurki eninde sonunda aciklancak ama sen gidersen tadi kalmaz buralarin.
-
Eğer ki patlarsam konuşuruz bunları dostum , bi bekleyelim bakalım , Allah en çok hakeden 100 kişiye nasip etsin insallah
-
Yahu @KaymakamAdaylıgı neredesin dostum
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Yahu @KaymakamAdaylıgı neredesin dostum
inşallah bana öyle bi duyum gelmedi demez.
-
@can-mavi çalışıyordur belki
-
Burası karışacak, vaziyet alın.
-
‘’ Vay anam vayy ! Neler olmuş Serhat yaaa ! ‘’
Bi gündür yoktum ortalık karışmış,oku oku bitiremedim.. Bi gündür yengenizle tartışıyorum.Kazanırsan haftasonu tatlıya davetlisiniz gençler hadi bakalım
-
Bir iki f5 yaptım da, açıklansın diye bekliyoruz ama yürek nasıl dayanacak bilemedim. Allah hayırlısını versin...
-
TY Unutulmayacaklar sayfasına bu sayfada kalır diye düşünüyorum dostlar. Çok güzel sohbetler döndü, belki sizlerin bir ilin valisi olduğunuz yıllarda biz bu başlık ile ilgili bir yazı paylaşmış oluruz ve sizde es kaza denk gelirsiniz
-
Subeyi arayan var mi
-
@can-mavi gelecek nesil kaymakam adaylarına her an istemeyerek hikaye olarak bırakabiliriz bu güzel kardeşimizi:
biz öyle duyumlar gördük ki adminler formu terketti :)) -
Ooo ortam hareketli yerimizi alalım
-
@KaymakamAdaylıgı sen de ses ver dostum
-
ver mehteri, ver mehteriiii https://www.youtube.com/watch?v=e-LMIre-9m8
-
Beni tek korkutan @KaymakamAdaylıgı nın haala gelmemesi , burada yan mesaj atar mısın bi dostum
-
BU zaman kadar yazılanları sessizce takip ediyordum fakat artık bence ne takat kaldı ne de başka bir şey. Kimseye de derdimi anlatamıyorum. Dayanamadım artık buraya yazmaya başladım beni en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz kardeşlerim...