2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@sehri-emin aynen kardeşim
-
@mulkiamir hocam bu saatte uyuyacak mıydın haber gelmese:)
-
@can-mavi ben ikna oldum :):)
-
@can-mavi üstad senin canın sağolsun .
-
@can-mavi kapatma canın sağolsun
Cumamız mübarek olsun haydi bakalım -
@can-mavi adamdır candır
-
@althusser Kardesim dun gece uyumadim, sabahtan beri isteyim inan gozlerim dusuyor. Can mavi adı gibi can katti bir anda:)
-
Yok kardeşim kapatacağım , sadece bunda da patlarsam arkamdan kötü konuşmayın ve hakkinizi helal edin yeter, ama bu sefer patlamayacagim bak gör
-
@can-mavi Yoo kapatmıyoruz kardeşim Daha neler?!
-
Gozlerim faltasi gibi su an kirpmadan ekrana bakiyorum
-
@canmavi mülakat günü arkadaşlar seni arıyordu , 19unda gircem demişsin galiba bana sordular canmavi senmisin diye . Senin iddiada bulunmana gerek yok iyi niyetinden , samimiyetinden kimsenin şüphesi yoktur sanırım . Allah gönlüne göre versin .
-
@paretowilfredo aman hocam @can.mavi bize lazım:)
-
@can-mavi hocam ne kapatması olur mu hiç inşallah patlamazsın hep beraber bayram ederiz ama sen herhalde bizimle kal
-
@timuçin, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@canmavi mülakat günü arkadaşlar seni arıyordu , 19unda gircem demişsin galiba bana sordular canmavi senmisin diye . Senin iddiada bulunmana gerek yok iyi niyetinden , samimiyetinden kimsenin şüphesi yoktur sanırım . Allah gönlüne göre versin .
@can-mavi yanlış kişiyi etiketledim sanırım .
-
@KaymakamAdaylığı bi ses ver
-
@can-mavi naptin kardesim sen büyük oynadin ama inanki aciklanmasa da kimse sana kizmaz bundan suphem yok. Sen daha degerlisin. Aman gitme terketme.
-
@kuzeyinkızı hocam kaymakamlik icin diyorsaniz yeterli ahmet nohutçu yeterlidir turkiye ekonomisi icin yasin çoban iktisat icinde zeynel dinler muhakak ccözulmeli sinava 15 gun kala her gun bir deneme iyi olur diye dusunuyorum....
-
@bolulu heyecanı bitirdin yav
-
@can-mavi Hocam bir noktadan sonra duyarsizlasiyor insan:) Canin sagolsun.
-
@can-mavi trol olmak için 5 yıl mı bekledin? :):) şaka bir yana, hesap kapatmana bence de gerek yok hocam. Bu kadar inandığın bir duyum olduğunu anladık en azından. Temkinli bekleriz sen de kapatmazsın olur biter