2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Ankara çok sakin arkadaşlar öyle bir açıklanacak hava yok. gelen bir bilgi de yok. kaymakamadaylığı da bekliyor sanırım ona da gelen bir şey yok
-
Duyumum yok fakat bugün de beklemeyin arkadaşlar
-
Twitter'dan gördüğüm kadarıyla Bakan bey bakanlıkta. Neden bugün olmasın...
-
Bana soylenen bu hafta bu isin bitecegi .. o lafa guvenip bu haftayi bekleyerek gecirmekten baska bisey elden gelmiyor..
Zaten aciklancak oldugunda 4-5 saat once haber alinabiliyor. birileri bisey diyor.. Bi ses duyulabiliyor.. gecen sinavda en azindan oyle oldu.. Daha erkeni kimse bilemez bence..
O yuzden bekleyelm aksam 7-8 gibi ses seda cikmazsa..bugunude kapatiriz.. -
Sabretmek güzeldir.
-
Arkadaşlar bugun için rahatça uyuyun ya bu cuma ya da haftaya cuma bitecek bende boyle duydum hakkınızda hayırlısı
-
Bu akşam için zor olduğunu duydum. Bilginize.
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum. Bu İşte net bi şekilde bugün kesin açıklanır veyahutta açıklanmaz şeklinde konuşmanın dün itibariyle görmüş olduk.
Duyum vardır keza yanılma olasılığı da muhakkak vardır. Çoğu kişinin iyi niyetle yazdığından da asla şüphem yok. Lakin düne rağme nasıl hala kesin açıklanmaz rahat uyuyun veya bugün kesin diyebiliyorsunuz? -
Bende bekletilmenin nedenini bi türlü idrak edemiyorum
-
Aynen o kadar açık var çoğu ilçe vekaleten yönetiliyor liste hazırsa bekletmenin amacı nedir ki?
-
Böyle bağırmak isteyenler burda mı? :):) https://youtu.be/RqpRtOqY4Nc
-
İşin tadı kaçıyor gerçekten kabak tadı verdi
-
@mehmedkemal hocam tecrübelerinize dayanarak bu bekletme işi nedir ne dersiniz?
-
@kd6, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
bir artı da benden +
-
@kd6, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Yanlış etiketledin mobilden olmuyor doğrusunu yazabilir misiniz? Mehmed kemal kullanıcı arkadasımız belki aydınlatır bizi.
-
@kaymakamadaylıgı kardesim bilgilendirmen için çok sağol.
-
Değerli dostlar bakanlık içi durum, tabiri caizse intranet bilgi akışı keşmekeşe dönmüş vaziyette. Şuan sayıları 5-6 yı geçmeyecek kişi işin netliğinden haberdar. Bugün bizzat konuşarak elde ettiğim iki bilgi arasındaki tezatlığı size göstererek işin vahametini belirteyim;
- Bakan beyin başdanışmanı: Liste üzerinde çalışma devam ediyor açıklanması biraz daha vakit alacak.
- Müsteşarlık Özel Kalemi: Liste tamamlandı. Her an yayınlanabilir.
Şimdi bu durum üzerinde düşünecek olursak kim ne amaçla neyi söylüyor bilmek mümkün değil. İçeride çalışan arkadaşların bilgi alabilmesinin en zor olduğu bir gizlilik yürütülüyor bu dönemde. Rabbim hayırlara vesile kılsın.
-
@mehmed-kemal akıllara zarar bir durum. zikrettiginiz kaynaklara ve zitligina bakarak artık hiçbir duyuma itibar etmeden belirli periyotlarla sadece bakanlık sitesini yenilemekten başka cikar yol gözükmüyor. teşekkür ederiz.
-
@mehmed-kemal bence müsteşarlık önemli işleri yürüten onlar
-
@mehmed-kemal demek ki danışmana hala referans için bir sürü isim gidiyor