2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@selmanersoy dostum adam 8 aylık üye
-
@can-mavi ona o bilgiyi veren trollemiş o trol
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@selmanersoy dostum adam 8 aylık üye
Belki 8 aylık troldür
-
kim olursa olsun, liste ilan edilip resmiyet kazanmadığı müddetçe kimse sevinmesin bence, havalara girip de etrafa yayar, sonra olmadığını öğrenince daha çok üzülür
hatırlayın Slaven BİLİC - euro2008 -
Velhasıl kelam beyler şuana kadar ki duyumlarımızın hepsi çöp.Ben burada safiyane bir şekilde duyduğu bilgiyi bizimle paylaşan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.Bundan sonra ki duyumların da artık ne kadar sağlıklı olacağı muamma olduğu için biz en iyisi mi sohbet havasında şu tatlı ama bir o kadar da gergin günlerimizi geçirmeye bakalım zannımca.
-
Sayın bakan bağımlılıkla mücadele toplantısına katılmış,tweeterda gördüm az önce.
-
@mülkiamir uyuyan hücreler uyandı mı diyorsun dostum
-
@paretowilfredo Kim bilir belki de
-
Bi açıklansaydı da dostlar artık hepimiz bi rahat nefes alsak. Süreç uzadıkca enteresanlaşıyor.
-
- dönem sayfa 106'da açıklanır demiştim. Hey gidi günler.:)
-
@paretowilfredo reis senin bi duyumun yok mu
-
@oknyndny Dostum işlemlerin tamamlandığını biliyorum. Ancak her kurum gibi burada da artık rutinleşmiş bir askıda bekleyiş söz konusu. Sanıyorum son ana kadar hiçbir kurumdan tarih öğrenmek mümkün değil..
-
Yok mu bu cengaver trol de olsa olur
-
@captainblack bugün açıklanmayacak diye cevap vereceksin değil mi dostum
-
Eskiden buralar güllük gülistanlıktı , bir anda çöle döndü
-
@scotty, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack bugün açıklanmayacak diye cevap vereceksin değil mi dostum
Yok dostum valla hani filmlerde olur ya yalan da olsa seviyorum de misali ben de duyumlar bitti en son bu hafta kesin açıklanacak diye duydum ama artık bir yerde tıkandı duyumlar her şey bittiyse niye beklenir bilmiyorum. Dört yüz kişi mülakata girdi duyum alan veren surda on kişi yokuz çalışmayanlar biraz onlar çalışsın biz yorulduk armut pis misali yeter gizli takipçiler biraz ellerini taşın altına soksunlar
-
İsterse referans kişisi bakan bey olsun yine de kimseye listede olunduğu söylenmiyor arkadaşlar. Boşuna kimse listedeyim havalarına girmesin, böyle bir riski kimse alıp de listeyi açıklayamaz.
-
Kesinlikle katılıyorum. Sayfanın görüntülenme sayısından bu foruma günlük en az 200 kişinin girdiğini tahmin etmek güç değil. Ben kendi adıma duyum alabilecek kaynağa sahip değilim
-
@kaymakamAdaylıgı dostum ankaradan dakika ve skor alsak ?
-
Sözler tükenmeye başladı. Umarım bugün açıklanır. Zira Süreç germeye ve bir o kadar da zihin yorgunluğu yapmaya başladı.