2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bir arkadaş yazmıştı forumun 260. sayfalarinda açıklanırsa sukur edin demişti de yok artık daha neler demiştim arkadas hakliymis:)
-
Dün gece @Antimülakat ın veda konuşması gibi yazısını okurken eşime dedim ki sonuç geldi heralde dua et bir yandan da bakanlığın sayfası açılmadı bir süre. Nasıl heyecan yaptım O değil gece rüyama girdi eşimi uyandıracaktım tam baktım yine sayfaya açıklanmamış boş yere uyandıracaktım
-
Yine kendi kendimizi strese sokuyor muyuz beyler bayanlar :))
-
@taromisaki9 aman böyle bir şey yapmayalım.
-
@hayati-kişisi dün yaptık yine yaparız
-
Dün yorum yapmadım kızarsınız diye. %25 demiştim cumaya.bugün bir şeyler öğrenirsem yazarım.Haftaya kalacak benc 10 gün önceki bilgime göre.Ama inşallah cuma açıklanır
-
Dün açıklanacak liste şu an koridorda yok masada yok kata çıktı diyenleri piste alalım
-
@captainblack dün uzun koridodaydı sanırım bugün kısa koridora gelmiş olabilir
-
@timuçin, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack dün uzun koridodaydı sanırım bugün kısa koridora gelmiş olabilir
Sesli güldüm
-
Gençler gelin twitter dan bakan beyi sıkıştıralım
-
Bakan bey bugün ankarada, yani bugün de açıklanma ihtimali var. Cuma günü yurtdışında olacak bakan
-
@adaykaymakam tamam iste gitmeden 15 20 kişi twitter dan yazsak belki gorur açıklar öyle gider
-
@adaykaymakam bişey denilince insanlar saldırdı diyorsun be dostum.20 gündür haklı çıkma çabanı takdir ediyorum
-
@adaykaymakam cok istikrarlisin kardesim. Senin bu istikrarin sayesinde bu sinav aciklanacak bence. Takiliyorum kizma ama.
-
Arkadaşlar anlamadığım bir konu var. Ben gelip buraya neden kafamdan bir söylenti çıkartıp buraya yazayım, sonuçta bu sınavın sonucunu hep beraber bekliyoruz. Başka birileri duyum vs yazdığında ben de hepimiz gibi umutlanıyorum. Eşe dosta haber salıyorum birisi duyum yazmış, bugün açıklanabilirmiş veya bu hafta diye.
Kafamdan hayali şeyler üretip buraya yazmıyorum hiçbir zaman, yazmam da ne inancım için ne de vicdanım için bana uygun değil. Sonuçta yazılan herşeye burayı okuyan yazan yazmayan herkes umutla yaklaşıyor beklentiye giriyor. Olmayan hayali birşeyi üretip buraya yazmak insanların hakkına girmek olur ve ben bunu yapmaktan çekinirim.
Hiçbirşey yazmadan sadece girip forumu okusam veya ne zaman açıklanacak, duyum var mı gibi hepimizin yazdığı rutin şeyleri yazsam daha mı faydalı olacak bilemiyorum. En azından duyduklarımı öğrendiklerimi yazarak tahmin yürütmemizi beraber tartışmak kötü birşey mi. Duyduklarım doğru çıkar veya çıkmaz bunda benim suçum yok ben bakan değilim içişlerinde idareci değilim ki benim talimatımla liste açıklansın, aynı şey kaymakamadaylıgı için de geçerli o da süreçte gördüklerini ve duyduklarını yorumlayarak söylemde bulunuyor veya tahmin yürütüyor. Ama bunlar sonucunda listelerin açıklanmaması bizim suçumuz değil.
Foruma Hiçbirşey yazmayıp buradakilerin çoğundan daha net bilgiler alan veya duyumları olan ama burada kimseyle paylaşmayan birçok kişi olduğunu biliyorum. Bana mesaj atıp benim duyumum da şu diye yazan kişiler var ama bakıyorum adam foruma bir kelime dahi yazmamış sadece özelden soru soruyor başkasıyla paylaşmıyor bildiklerini.
En azından durumlarımı gözlemlerimi paylaşıyorum fikir ediniyor tahmin yürütüyoruz. Havadan sudan muhabbet etmem daha faydalı olacaksa bundan sonra ben de onu yapayım. Ki forumun güzelliği de bu zaten çok güzel espriler yapan çok güzel muhabbeti değiştirip kafamızın dağılmasını sağlayan çok kıymetli arkadaşlar var. Ben de kendi adıma duyduklarımı paylaşmayı görev edindim.
Bakanın ankarada olduğu twitter ından belli oluyor zaten. Ayrıca duyduğum ise bakanın yurtdışına gitme durumunun olduğu ve gitmeden sonuçların açıklananileceği, açıklanmaz ise yurtdışından dönünce yani pazartesi gibi açıklananileceği. Bunları yazmak kusur ise lütfen okumadan geçiniz veya okuyup dikkate almadan görmezden geliniz yazdıklarımı. Hepinize saygılar hayırlı günler, heyecanlı kardeşlerim benim sizi seviyorum.
-
@adaykaymakam dostum ben her duyuma itibar ediyorum. herkesin niyeti salih bundan eminim. Sıkma canını beraberce beklemeye devam.
-
@taromisaki9 haklı çıkmak gibi bir çabam yok be dostum, ben de hepimiz gibi sonuçları bekliyorum. Hem zaman geçsin hem de ortak akıl yürütelim diye öğrendiklerimi paylaşmaya çalışıyorum. Haklı çıksam ne olur çıkmasam ne olur maksat sınav açıklansın bir an önce açıklanana kadar da heyecanımızı stresimizi burada beraber atalım. Yoksa bizi bizden başka anlayan yok eş dost bile en fazla açıklanır inşaallah hakkında hayırlısı deyip herkes kendi dünyasına geri dönüyor. Burada birbirini anlayan ve başbaşa kalan yine biz oluyoruz
-
@adaykaymakam bu konuda katılıyorum hocam sana. Dediğin gibi forumu canlı tutmak belki açıklanmasına etki etmez ama bizleri bir nebze olsun bu kasvetli bekleyişten uzaklaştırır. Nihayetinde dert ortağıyız. 3-5 kendini bilmez dışında burdaki herkesin iyi niyetli olduğuna inancım sonsuz. Sen gönlünü ferah tut.
-
Arkadaşlar çalıştığım yerde birisine kazandın hayırlı olsun diye haber gelmiş açıklandı dedi 10 dakikadır sitedeyim açıklanma falan yok
-
Bence biz mart sonunuda görürüz