2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaymakamadaylıgı o halde süreç sonlanınca duygusal ve itiraf dolu bir konuşma bekliyoruz sizden
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@gggc00 Sık sık ne yazayım. Duyum gelmedi.. 1 saat sonra .. duyum gelmedi.. 2 saat sonra.. yine duyum yok arkadaşlar Hani bu daha mı iyi
bu paylaşımdan sonra şahsı meşhur @KaymakamAdaylıgı abimizin de süreç adına kısmen ummi olduğuna kanaat getirdim.
-
@kaymakamadaylıgı hocam peki mesai saati içerisinde açıklanabilir mi dersin veya cumaya kalacak mı acaba? Size bağlı bir durum degil biliyorum ama şahsi fikrinizi merak ediyorum
-
@wicksell53 Artık birşey diyemem. Ta ki açıklanacağını duyarsam son demler yazarım.
-
@kaymakamadaylıgı ben bu haftadan umudu keseyim de açıklanırsa da açıklansın:)
-
Ben haftaya kilitlendim artık
-
@mudur uyudun mu?
-
-
uykusuz kaldigim gecelerin hesabini kim verecek.. bekletenler hayati boyunca hic beklememis gibi.....
-
Günaydın forum ahalisiii️
-
@herhangibiri günaydın, nöbeti sana devrediyorum
-
@captain eyvallah :))
-
Evet beyler yoklama alıyoruz kimler bizimle :))
-
@herhangibiri evet dostum Timuçin ne diyosun döner mi bugün kırmızılar yeşile ayıltır mı İçişleri Bakanlığı bizi bu kabustan
-
@herhangibiri ben burdayım :))
-
Şubede çalışan memur arkadaş dışında dün resmen bazı gerçek veya troll bilemiyorum bizimle resmen alay ettiler
-
@katipcelebi1234, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Şubede çalışan memur arkadaş dışında dün resmen bazı gerçek veya troll bilemiyorum bizimle resmen alay ettiler
Yeni günle birlikte oturup düşününce %100 katılıyorum hocam
-
Herkese günaydın, @kaymakamkemal ve @mudur. arkadaşlarda bir sıkıntı var dikkatlı olmakta fayda görüyorum.
Onların paylaştığı duyum değil direk nokta atışı çabaları ama hep karavana. -
Arkadaşlar hepimiz için çok yıpratıcı bir süreç oluyor ancak kaymakamadaylıgının yazdıklarına bakarsak artık sabredeceğimiz az bir vakit kaldı. İnşallah hayırlı sonuçlara ulaşırız da beklediğimize değer...
-
Samimi olarak duyumunu paylaşan ve bizim için bu işin takipçisi olan herkesten Allah razı olsun,,ancaaaaak trollük yapıp insanları-anasını babasını uykusuz bırakmaya teşebbüs edenleri Allah’a havale ediyorum tüm kamuoyu adına