2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Yalnız valide çok fena kurulmaya başladı babasından kalan Fransız onlusuyla her an İçişleri bakanlığına doğru yürüyüşe geçebilir zor tutuyoruz evde burdan içişlerini uyarıyorum :)))
-
@herhangibiri ev ahalisinin %50'sini zor tutuyoruz hocam aynen ️
-
@serdaristanbullu vurdu gol oldu :)))
-
real madrid - PSG şampiyonlar ligi macını ızlıyorm arkadaslar .
arada bakanlıgın sıtesine bakıyorum .
bu gecede böyle gecsın -
@oflu61 bu Karadenizliler işi biliyor derler de çok mantıklı geldi şu söylediğinden sonra:=)
-
@antimülakat siz de bir sey biliyorsaniz soylleyin de cileye donusmesin
-
Ben emeklilikten bahsederken bir arkadaş özelden "Emekli olmadan önce yeni sınavını olası tarihinini bırakıp gidersin inşallah hocam:)" diyor.. Aklıma Kemal Sunal'ın Üçkağıtçı filmindeki sözde ölüm sahnesinden sonra "O kadar yalvardım maaşıma bir zam yapmadan gitti gel de böylelerinin arkasından rahmet oku.. " sahnesi geldi.. Bu işler zor işler vesselam..
-
@kaya06 doğru konuşuyor bu kardeşimiz.
-
@hayati-kişisi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaya06 doğru konuşuyor bu kardeşimiz.
Tam anlayamadim kardesim kusura bkma
-
@kaymakamadaylıgı hocam ben özelden yazmadım ama bende yazmayı düşünmüyor değildim yani geçen sınav ne güzel önceden mülakat sonucunu haber vermişsin sonrasında 9 Eylül deki sınavı mujdelemissin hayır dua almaya devam etsem güzel olmaz mı?
-
@KaymakamAdaylıgı hocam “bu gece hic ihtimal yok” desen de döne döne uyusak
-
@kaya06 pardon sizin icin değildi o ileti.
sizle ilintili olarak @Antimülakat içindi. -
Uc bes kisinin duuumcusu ayni kisi galiba..bi geliolar hepsi aha gelio aha gidio sonra baska sonra bidaha..siz ozelden irtibata gecin kesin sizin duyumcular ayni kisi
-
@KaymakamAdaylıgı hocam malum bu surecten sonra emekli olcaksin jubilende biraz şov yapsan..yarin cuma bizi simdikilerden daha sık bilgilendirirsen seviniriz..
-
@gggc00 Sık sık ne yazayım. Duyum gelmedi.. 1 saat sonra .. duyum gelmedi.. 2 saat sonra.. yine duyum yok arkadaşlar Hani bu daha mı iyi
-
Bu var ya su dedigin harika..bunu istiyoruz kesinlikle..
-
@kaymakamadaylıgı Hocam ikidir üçkağıtçı filminden kesitler sunuyorsunuz subliminal mesaj mı veriyorsunuz yoksa sınav açıklandıktan sonra sırrınızı mı söyleyeceksiniz
-
@kaymakamadaylıgı anlaşılan bizim iş türkülerdeki sözlere kaldı
ol sır kapısından bir haber çıktı. -
@kaymakamadaylıgı hocam sen bizi burada sağlam duyumlarla böyle bilgilendirmeye devam et (emekliliği tehir et) söz sana her bilgilendirmen için dua edicem
Not: sonuç beklemiyorum yeni sınavı bekliyorum. -
@trabzonum61 Yaa forumda yazılanlara bakınca aklıma o filmdeki sahneler geliyor. Tabi "yine gelmedi mi o ali rıza" en çok uyan söz.