2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Makam, 3 kat ve 1 katta isiklar hala acik hepsi degil tabi. Makam da bi hareket oldugu acik ama.
Guzel dileklerini ileten arkadaslara tesekkur ederim. Bu da bir nevi kamu hizmeti benim gozumde. Bu gece biter bu is insallah.
-
@antimülakat o dediklerin bana sgk denetmenligi basliginda oluyo ustad. Kanim cekiliyo, basim donuyo, midem bulaniyo.
-
Eve gittin mi bari onu söyle @KaymakamAdaylıgı
-
@scotty kardeşim Allah razı olsun .
-
Arkadaşlar her şey bitti, açıklanmaması için (görünürde) hiçbir sebep yok. Allah'a emanet olunuz.
-
@kaymakamkemal agzin bal yesin kardesim hadi insallah
-
Artık bakana birisi hatırlatmadığı sürece biz burda böyle bekleriz:)
-
Duyumlar buranin oksijeni gibi bir sey. Sadece esrarengiz hava olusturulmasin varsa bir duyum net olarak paylasilsin. Cikar ya da cikmaz adı üstünde duyum bu.
-
Açıklanmayacağı yönünde kesin bir beyanat yoksa bu gece bitecek galiba bu iş
-
@katipcelebi1234 hocam bakan bir ay boyunca yayınlayın demezse bir ay bekleriz valla
-
@herhangibiri meşaleleri yakın beyler dem mem kalmadı artık geliyorrrrr
-
nefes darlığı, kalp yetmezliği veya panik atağı olan arkadaşlar bu geceye kadar bu başlığı takip etmesin diye uyarımızı yapalım
-
@kaymakamkemal içerde misin hocam
-
@althusser sende hep kötümsersin hocam ya iyiyi isteyelim iyisi gelsin
-
@selmanersoy hocam geçen de çok gaza gelmiştik sıkıntı olmasın:)
-
@wicksell53 hocam kendimi kötüye hazırlamaya çalışıyorum ha ne kadar başarılı oluyorum tartışılır:)
-
@antimülakat var mi, son haber nedir
-
Bizim gibi hic alakasi olmayanlari bile boyle heycanlandiriyorsa, sonuc bekleyenleri dusunemiyorum:(( Allah yardimciniz olsun
-
@KaymakamAdaylıgı hocam sende gel artık , iyi kötü sağlam veya değil görüşlerini bildir lütfen
-
@althusser bir saate biter diye hesabı yapıldıwhocam artık düşünmek istemiyorum ben