2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaya06 adamın dibini kardeşim , düşüncelerin için Allah razı olsun
-
@kaya06 eyvallah dostum. İnşallah tanışma fırsatı da buluruz...
-
@kaymakamadaylıgı hocam burası japonya değil yanlışlıkla bir hata yapılınca istifa edilmez heyecanla bekliyoruz .
-
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Birbirini tanimadigi halde birbiriyle bu kadar paylasimda bulunan bu kadar anlayisli olan saygili olan baska bir ortam bulunmaz. Baska bir yerde @KaymakamAdaylıgı @can-mavi @Althusser @taromisaki9 @makif34 @serdaristanbullu @captain @scotty @herhangibiri gibi ve hatirlayamadigim arkadaslari bulamayiz birarada. Buranin ve bu vakitlerin kiymetini bilmeliyiz.
Eğitimde tanışıyoruz beyler sıkıntı Yok inşallah , en kral bölük 106. Bölük diyesim geldi asker arkadaşı gibi olduk ️
-
@KaymakamAdaylıgı kardesimiz buraya gelse de biraz da havadan sudan bahsetsek olmaz mi
-
Çok ezber bozan bi bakanligimiz var önce duyum verip sonra patlatiyorlar
-
@kaya06 aynen, hep sonuç soracak değiliz ya. Az da halini hatrını soralım @KaymakamAdaylıgı
-
@captain o zaman bu sefer de muhabbete davet ediyoruz sayin @KaymakamAdaylıgı kardesimizi
-
@KaymakamAdaylıgı ve @can.mavi kardeslerimizi sohbete bekliyoruz
-
Bakanlığın arka taraf 3. Kattaki ışıkları açık bişey ifade eder mi bilmem
-
@kaya06 sen adamsın
-
@herhangibiri cunku sizin gibi adam gibi adam kardeslerimiz var burada
-
Uyuyalim mi napalim simdi
-
Rutin olarak başlığı her gün kontrol ederken kendimi çok büyük bir kaydırağın tepesinde asansörün içinde beklerken bir anda kapağın açılmasını bekler gibi hissediyorum. Bu başlık beni bu kadar strese sokuyorsa sizleri düşünemiyorum sabrınızın sonu selamet olsun dostlar.
-
Merhaba
İlk defa yazıyorum bu gece 01:00 bekleyin sonuçlar elinizde. Hadi hayırlı olsun şimdiden kazananlara.
Saygılar -
Hala umut var yoksa @KaymakamAdaylıgı rahat rahat uyuyun derdi. Onu da söyleyemediğine göre Ya Nasip beklemedeyiz...
-
@mudur haydi hayırlısı bakalım. Umarım bilgi sağlamdır. Yazıyı kaleme almaya başlayayım o halde, gelmezse yazı kalır ama sanırım sizin gitmemeniz için makul bir açıklama yapmanız gerekebilir
-
@mudur hocam duyum bakandan mı:)
-
@kaymakamadaylıgı senin canın sağolsun iyiniyetinden şüphem Yok yardımın için herşey için tşk varsın olmasın ben anın tadını yaşıyorum ve de bunun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum bir