2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@scotty bence yorma kendini hocam:) gerçekten açıklanacak olsaydı kaymakamadaylığı o üzücü duyuruyu yayınlamazdı:)
-
@scotty eyvallah hocam, ışıklar deyince aklıma sen geliyorsun hep
-
@scotty sen de cok fedakarlik yaptin hep isiklari sana sorduk gidip baktin haber verdin Allah razi olsun.
-
@selmanersoy nasıl yani şaka mı gerçekten
-
@herhangibiri kardesim icin de hep dua ediyorum. Sevip de kavusamayanlarin en kisa zamanda kavusmasi dilegiyle.
-
Şube telefonu açmıyor
-
@kaya06 Allah senden razı olsun Babacan Cansın işallah şu arkadaşlıklarımız görevlerimizde de devam eder birbirimizi tanırız
-
Tv 8 de "Köyden İndim Şehire" var. Karnım ağrıdı gülmekten. Ali Rıza bey bugün de gelmeyecek galiba :):)
-
@captain bende oradayım dostum efsaneler ya eskiler
-
@herhangibiri benim sonuç olumsuz olursa ki en olası sonuç o, tecili bozduruyorum askere gidenler olursa buluşalım:)
-
@herhangibiri burada gormeden arkadas olduk gunumuzu heycanimizi paylasiyoruz. Sizinle heycanlaniyorum bu platformda. Herkes birbirinden degerli. Kimi cok naif kimi tez canli kiminin ici disi bir kimi sabirsiz ama saygili cok guzel burasi bence
-
@kaya06 hocam sende çok naifsin eğer kırdıysam kusuruma bakma bir iki sürtüşme yaşamış olabiliriz:)
-
Serzenişte bulunan arkadaşları anlayışla karşılıyorum lakin iyi niyetimi de anlatmaya lüzum yok çoğunuz bu durumun farkında. Daha erken vakitte yazmadım çünkü olasılık halen mevcut. Uyuyun diyemiyorum mesela. Hayırlısı ne diyelim.
-
@kaymakamadaylıgı daha önce dediğim gibi adamsın inşaallah tanışmak da nasip olur
-
@kaymakamadaylıgı seni çok yaşa.
bu belirsizlikle dolu süreci bizim için daha anlaşılabilir bir hale getirdiğin için bütün forum olarak minnettarız. -
@kaymakamadaylıgı yani sonuç olumsuz olsa da tanışalım seni çok sevdik diyeceğim de hangi vasıfla tanışacağım seninle:)
-
@althusser estagfurullah kardesim. Bir anlik ufak tefek sorunlar olmustur elbette ama ben kirilmadim asla kimseye benden yana hakkim helal olsun. Burdaki herkes birbirinden degerli.
-
@kaymakamadaylıgı sen bize bu evrede cok yardimci oldun kardeşim bugun aciklansada aciklanmasada sahsim adına çok teşekkür ederim sağol var ol
-
Aziz başkan 106. Dönem diye forma hazırlatmış umarım bu sefer elinde patlamaz
-
Birbirini tanimadigi halde birbiriyle bu kadar paylasimda bulunan bu kadar anlayisli olan saygili olan baska bir ortam bulunmaz. Baska bir yerde @KaymakamAdaylıgı @can-mavi @Althusser @taromisaki9 @makif34 @serdaristanbullu @captain @scotty @herhangibiri gibi ve hatirlayamadigim arkadaslari bulamayiz birarada. Buranin ve bu vakitlerin kiymetini bilmeliyiz.