2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaymakamadaylıgı yat borusu çaldı:)
-
@althusser Kaderde içeride olmak varsa kimse dışarı atamaz hocam , tersi de o şekilde , naçizane müsterih olmanızı ve dua etmenizi öneririm.
-
@kuzeyinkızı bu konuyla ilgili kaynaklar belli zaten . Ben themis kullandım . Facebook ta sayfa var ordan kaynak ve mevzuat listesini bulabilirsiniz. Ayrıca yine bu forumda da 2018 kaymakamlık grubu var orasida sorularınıza cevap bulabilir.
-
Subeyi arayan varmi?
-
@serdaristanbullu aynen hocam ben susayım, genelin düşüncesini taşımıyorum nede olsa:) popüler söyleme zıt konuşuyorum susayım en iyisi:)
-
@KaymakamAdaylıgı abi yeni sınavın tarihini de söyle ya, böyle bırakıp gitme bizi
-
@timuçin sağolasın
-
@kaymakamadaylıgı kardeşim söylediklerin için Allah razı olsun sıkma canını
-
@althusser kardeşim ben sana sonuna kadar katılıyorum . Madem öyle ilanı su kadar bayan bu kadar erkek diye versinler daha adil olur. Bayanlara pozitif bize negatif olmasın .
-
@kaymakamadaylıgı senin canın sağolsun hocam. bugün için ufakta olsa ümit var o zaman
-
@kaymakamadaylıgı sevgili büyüğümüz evvelki günlerde olduğu gibi bize uyumak ya da uyumamak noktasinda bir telkinde de bulunurlarsa eminim herkes ziyadesiyle mutmain olacaktır.
-
Geçmişten beri verdiğiniz bilgiler için sağolun ama sabahtan beri burda bu kadar insan sizin yeşil ışık yakmanızla birlikte muazzam bir beklentiye girdi. Sabahtan beri de insanlar sorup duruyor bu saat oldu yeni haber veriyorsunuz yanlış anladınız beni diye kendi adıma konuşarak söylüyorum hiç hoş değil bu durum. @KaymakamAdaylıgı
-
@althusser Duygularıma tercüman olmuşsun hocam.
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Geçmişten beri verdiğiniz bilgiler için sağolun ama sabahtan beri burda bu kadar insan sizin yeşil ışık yakmanızla birlikte muazzam bir beklentiye girdi. Sabahtan beri de insanlar sorup duruyor bu saat oldu yeni haber veriyorsunuz yanlış anladınız beni diye kendi adıma konuşarak söylüyorum hiç hoş değil bu durum. @KaymakamAdaylıgı
Dostum böyle düşünen nadir insanlardansin bence, demek ki adam bu saate kadar bi umut bekledi, hem ayrıca bu aksam kesin açıklanmayacak da demedi
-
@conii Kusura Bakma kardeşim ama senin de yazdığın hiç hoş değil.
-
@conii çok haklısın katılıyorum
-
@conii insanoğlu böyle işte iyilik yaramıyor... İnsan utanırda adamın bundan önceki yazdıkları hatrına yine bu yazıyı yazmaz çok üzücü...
-
@conii reis burda linç girişiminde bulunulacak son kişi @KaymakamAdaylıgı . Belli ki bu saate kadar sözünün doğru çıkması için beklemiş. Ayrıca bugün gelmeyecek de demedi.
-
@adaykaymakam @kaymakamkemal siz ne diyorsunuz bu duruma ? hala ısrarcı mısınız bugün konusunda.
-
Yok arkadaşlar şaka yapıyor şala