2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@g4z1 normalde bu saate kadar yazardı. Demek ki hala çıkmadı işten mesaiye kalmışrır. Tabi vsrsayım bu
-
@KaymakamAdaylıgı mesaidemisiniz
-
@oknyndny İnşallah kızmamıştır düzelttim ama:)
-
-
@g4z1 sormak lazım
-
Bu gece için ümidim tükenmeye başladı
-
@mg_ kadın sayısı fazla olacak diye değil olması gereken icin atilan adımlardır yanlış olan eski teamüllerdi bayan adaylari rakip olarak görmemeliyiz 2 yada 3 sayisina alıştığımız için 10 çok geliyo ama değil sonuç bakanlığın takdiridir hakkimizda hayırlısı olsun
-
@mülkiamir bilakis yazmadığı her an daha çok ümitliyim hocam ️
-
Niyeyse bir iki saat içinde listeye bakıyor olacağımızı hissediyorum
-
@kaymakamAdaylıgı 4680. İleti som demler diye gelir dediydim. Ne olursun kırma :))
-
Şubeyi arayan var mı dostlar??
-
Yine sessizlik, yemeğe gitti heralde herkes.:)
-
@karakalpaklı Diriliş başladı Gerçi özette daha ama
-
@KaymakamAdaylıgı ruh halim: https://youtu.be/zA1HxqAg1HU :):):)
-
-
@bolulu hocam kaynak olarak ne kullandınız acaba ben şuan kas ve ahmet nohutçunun kitapları var .güncel
-
Pozitif ayrımcılık meselesinde şunu düşünün sadece, açıklanmadan önce nihai listede 100. sıradasınız ve bakan veya müsteşar baktı “oo komando tugayı gibi liste olmuş dedi ve bir kaç kadın daha eklemek istediler sizi dışarıya ittiler. Gözümüz görmeyince katlanıyoruz ancak pozitif ayrımcılığa alkış tutanlar bu konu yüzünden mağduriyet yaşadıklarını öğrenirse yine alkış tutabilecekler mi?
-
Arkadaşlar dün ki arkadaşın yorumuna “adam haklı” yazdım aslında “olabilir” ifadesini eklemek belki de daha doğruydu. Tabi Bunu arkadaşın yorumundan yola çıkarak değil kuvvetli duyumlarım neticesinde yazdım. Ki bir çoğunuz ciddi şekilde açıklanacağına dair benzer duyumları çeşitli yerlerden almışsınınızdır. Bu akşam için halen olmayacak diyemeyiz ama haftaya kalacak vs. pek ihtimal vermiyorum cuma gününe kadar bu iş bitecektir. En çok güvenilen duyumcu olarak bu hatayı kariyerime yediremediğim içinde açıklandıktan sonra kendimi emekliye sevk edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
-
ya heyecanınızı anlyorum ve ilgi ile takip ediyorum fakat mülakatı kazanan arkadaşlar bana yol gösterebilir mi acaba sınava nasıl hazırlandınız hangi kaynakları kullandınız * elimde güncel AHMET nohutçunun seti var güncel bir de KAS var yeterlimi acaba birde nelere dikkat etmeliyim yapın bana bu iyiliği duacınız olurum
-
@kaymakamadaylıgı senin canın sağolsun kardeşim .