2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@moonlight harbiden kendim için kızmıyorum anamız uyumuyor heyecandan böyle troller yüzünden kim bizi bilerek yanıltıp ailemizi uyutmuyorsa Allah’ından bulsun başı bitten ayrılmasın inşallah
-
Kaymakamlıkta listenin doldurulmadığı hiç görüldü mü ?
-
trolden ziyade artık herkesin duyumu patladı şimdi biri gerçek bir duyum getirse bile inanmamız zor olacak
-
@asaf06 hocam sitede görsek bile bunun altında bişe var diye süpheye düşeceğiz :))
-
@yeysaü aynen hocam artık kendim için değil millete açıklanmadı demekten bıktım
-
@asaf06 ben de duyum olunca içimde tutamıyorum açıklanabilir diyorum millete e bu sefer daha çok soruyorlar açıklanmadı mı yoksa olmadı mı falan diye
-
@yeysaü bu saaten sonra tamamen akışına bırakacam daha açıklanmadı deyip gecmek gerek
-
Benim tahminim dün açıklamaya çalıştılar ama yetistiremediler bugüne veya cumaya bıraktılar @KaymakamAdaylıgı tabi daha iyi bilir durumu. o yüzden o da geç saate kadar bekledi diye düşünüyorum
-
Bu hafta biter mi acaba bu gün yarın beklenir önemli değil Ama bu hafta olmazsa hafta sonu var yeni hafta var varda var Nasıl beklicez bilmem
-
@herhangibiri hocam dunden sonra hiç bir ongurum , hissim yok
-
5000’i rahat görücez bu gidişle
-
Bu dakikadan sonra yeni hesaplardan gelen duyumlari hic dikkate almayalım sonra üzülen biz oluyoruz
-
@oknyndny benim aldığım bilgi hala geçerliliğini koruyo Kardeş im hayırlısı bakalım
-
Arkadaşlardan gelen duyumlardan anlaşılıyor ki artık toplantılık bir iş kalmamış. Bakan beyde artık top
-
Bakan bey bugün nerede bilen var mı?
-
@hakan-yılmaz inşallah kardeşim bende onu bekliyorm zaten sonrasını düşünemiyorum artık
-
bugüne ölüm sessizliği hakim bildiğin....
-
@yeysaü sanırım dün çok yorulduk
-
@timuçin evet hocam dün gerçekten yorucu oldu bayağı bir.
-
Vay be şaka bir yana dün 2,5 aydır en keyifli gecen günümdü, şimdi gene dibe çakıldım @yeysaü