2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar aramızda daha önce kaykmakamlık mülakatı tecrübesi yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi? Nasıl bir ortam ve sorularla karşılaşıyoruz? Tek cevaplı sorular mı çoğunlukta,yoksa uzun yorumlu sorularda geliyor mu?
-
Mülakata gireceklere tavsiye olarak kesinlikle alanınızla ilgili konulara çalışın,bilmediğiniz soru olsa dahi saçmalamamak şartı ile yorum yapın. Kesin bilgi ölçen soru gelir kolay veya zor.
-
@kd6 kesin bilgi ölçen sorudan kastınız,tek cevaplı bilgiler mi hocam?
-
Sorulan soru tarzlarıyla ilgili örnek soru paylaşabilecek tecrübeli arkadaş var mı?
-
Bana yine tebligat gelmis, mulakat tarihini gosteren.. bakanlik cok titiz
-
Sonuçla ilgili yazılı olarak göndermişlerdi bana da aradım normalde böyle bişey yok ama araya kaynamış gibisinden şeyler dendi
-
@conii gecenlerde sonucu gosteren tebligat geldi.. buda bugun geldi.. bn her seferinde araya kaynadim o zaman. Insallah mulakatta da kaynariz da kazaniriz :))))
-
@eksi-ikibucuk zAten ruyamda da 7. Siradan kazandin mulakati dediler baktim.. 9. Siradayim nasi mutsuzum :)) allahim kafayi yedik
-
Mülakat tebligatı bugün bana da geldi. Polis geldi mi gelmedi mi bilmiyorum.
-
@osaduman bi arkadaşın site görevlisi sorulan soruları söylemiyordu sanırım sizinkiler daha ketum olmalı ki geldiklerini bile söylemiyorlardır
-
@eksi-ikibucuk senin biraz sapmış ama doğru çıkmış ben 82 puan gördüm rüyada 82 puan aldım
-
@conii yok dogru degil hocam.. mulakati 7. Siradan kazanidiniz diyolar bakiyorum listeye 9. Siradayim demekki kazanmadm diyorum ruyada bile trollediler beni.. garip bi ruyaydi.
-
@eksi-ikibucuk sanki mulakatta 7 kisi aliyolar.. ruya bu ya..
-
Arkadaslar mulakatla ilgili guncel projelere bakmamizi soyledi bikac tecrubeli arkadas.. haberiniz ola
-
@eksi-ikibucuk, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaslar mulakatla ilgili guncel projelere bakmamizi soyledi bikac tecrubeli arkadas.. haberiniz ola
Genel uygulanan mi sadece içişleri bakanliği projesi mi?
-
@refik-soydam hocam gecen yil ankarada yapilan bi projeyi sormuslar. basbakanligin ustlendigi. Detayli bilmiyorum tabi. Gundemde olan projelere bi goz atin isterseniz genel olarak
-
@eksi-ikibucuk projeden kasıt ne tam olarak?
-
@eksi-ikibucuk nerden bakabiliriz bu bahsettiğiniz türdeki projelere?
-
@conii konut, havaalani, vb gibi alanlarda yapilan projeler. Mesela demir ipek yoluyla ilgili gelismeler olmustu. Internette rahatca bulabilirsiniz
-
Arkadaşlar bütün bunlara çalışıyoruz ama her sorduklarını cevaplasak referansımız olmayınca girebilir miyiz? Ya da soruyu şöyle sorayım, oldukça yüksekten referansı olan birisi cevaplayamazsa kazanıyor mu? İlk mülakat tecrübem olacak ve aklıma bu tarz şeyler geldikçe biraz hevesim kırılıyor açıkçası.