2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Mülakat için pttden tebligat geldi bugün bana da hayırlısı inşallah az kaldı
-
Bu tebligatın gelmemesi bi sıkıntı yaratır mı?
-
@conii uaratmaz hocam merak etmeyiniz mülakatta gönderiln tebligati getirin gelirkn denmiyor presedür gereği her adım muhattaba tebliğ ediliyor
-
@refik-soydam teşekkür ederim hocam
-
Aralık ayına girdik çok az kaldı...
-
Selamin aleykum arkadaslar. Güvenlik soruşturması mülakata kaç gün kala tamamlanmış oluyor? Bilgisi olan var mı
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Selamünaleyküm arkadaşlar. Güvenlik soruşturması mülakata kaç gün kala tamamlanmış oluyor? Bilgisi olan var mı
aleykümselam.
illa mülakata kadar tamamlanması gerekmiyor hocam. Polis kısmında, talep ulaştığın andan itibaren 1 ay max 2 ay içinde yerine getirilir ibaresi var. mit kısmını tahmin dahi edemiyorum. -
@conii Dostum 12 Aralık'a süre verilmiş, 12 Aralık'a kadar tamamlanmış olacak.(Emniyet kısmı)
-
bir haftadan az bir süre kaldı, ilk girecek Cumali acar arkadaş aramızda mi acaba hayırlı olur hakkında inşllah...kendisi ile 106. dönem için bismillah diyeceğiz.herkes hakkında hayırlı olur inşllah
-
Arkadaşlar mülakat yeri Personel Genel Müdürlüğü değil mi?
-
@conmaynard bakanlık konferans salonu yazıyor
-
@refik-soydam pg müdürlüğü ve bakanlık ana binası aynı yerde galiba hocam.İlk defa gideceğim için bende tam bilmiyorum.Tam bilen bir arkadaş aydınlatırsa iyü olur
-
@conmaynard kardeşim bakanlık girişinden güvenlikten geçtikten sonra yaklaşık 100 metre sonra sağa döneceksiniz orda yaklaşık 100 metre yürüdükten sonra sola döneceksiniz. Karşınıza basamaklar çıkacak orayı çıktıktan sonra tam karşınıza gelecek.
Konferans Salonu PGM ve Merkez Valililerinin bulunduğu binanın içerisinde en üst katta. Allah yardımcınız olsun kardeşlerim. -
Allah cümlemizin yardımcısı olsun arkadaşlar.
-
@ayran Allah razı olsun kardeşim.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
-
Arkadaslar mulakat icin koyu lacivert degilde lacivert takım olsa yani 1 ton daha acik renk sorun teskil eder mi
-
@enea hocam koyu olmasına dikkat edin. benim de elbisem lacivert ama elbisen koyu mu bir ton açık mı diye sorarsanız bilemeyeceğim.
-
Evet arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , yarın 10 gün sürecek son düzlük , ardından sıkıntılı bekleyiş ... evet hepimiz hakediyoruz ancak Allah en çok hakeden 100 kişiye nasip etsin inşallah , hepimizin hakkında hayırlısı ...
-
Benim ilk sınavımdı listeye giremedim, nasip değilmiş. Belge, polis, elbise derken telaşınızı olabildiğine takip ettim. Gerçekten zor bir süreç başlamadan destek mesajı atmak istedim. Allah'ın izniyle liyakat esas olsun ve hakeden arkadaşlar muvaffak olsun. Ama öncesinde forumdaki tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Kazasız belasız atlatırsınız inşallah. Tecrübelerinizi de takipteyim.
-
@demoklesinkılıcı Allah razı olsun kardeşim , inşallah Mart 2018 sınavında sana da nasip olur