2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@conii allah rahmet eylesin:) sizin ne zaman hocam sizden bekleriz artık:)
-
Hocam benim sona kalmış ben paylaşırdım valla ki paylaşırım da 19 unda benim
-
@refik-soydam sizin ne zaman hayırlısıyla
-
@conii galiba aynı gün::)
-
mülakattan çıkan üç güruh var şuan 1:olsun buraya kadar gelmek te başarıydı 2:tamam abi oldu bu iş 3:Abi soruya cevap versem ne vermesem ne zaten listeler belli
-
Arkadaşlar öncelikle allah herkese en hayırlı olanı nasip etsin, şu 10 günlük süreçte mülakata girecek herkesin allah yardımcısı olsun. Mülakat esnasında ordaki görevlilere yeni sınav tarihi hakkında soruda sorabilirseniz süreç için hepimize faydası olur arkadaşlar.
-
Ordaki görevlilerin pek bilgi sahibi olacağını düşünmüyorum ama Ahmet Nohutçu martta ilanın olacağını söylemiş facebook Khk kaymakamlık sayfasında
-
hic kimse mi girmedi forumdan ilk gun mulakata ..
hadi kimse girmedi ..
birinin de mi arkadasi yakini vs girmedi
Yada kimse mulakata komisyona dair bisey duymadi mi
Komisyon yedi mi ilk 40 kisiyi.. -
@eksi-ikibucuk hocam ya sorular ters köşe yaptı ve soğuk duş etkisi yarattı ya da arkadaşlar Ankara'nın ayazında hastalandı ve mülakat bittikten sonra iyileşecekler.
-
@mülkiamir evet kardeşim ahmet hoca öyle demiş. İnşallah doğru çıkar. Geçen yıl sorduğumuzda bu yıl bir alım olacak demişlerdi. Tekrar sorabilen arkadaşlar olursa illaki birseyler bilip paylaşabiliyorlar. Olayı netleştirebiliriz bu şekilde.
-
Çok yakın arkadaşım girdi komisyon üyeleri çok sıcakmış kendisini tanıtmasını istemişler neden kaymakamlık diye sormuşlar anayasının bağlayıcılığını sormuşlar normlar hiyerarşisini sormuşlar eksik olduğu yerleri kendileri tamamlamış oligopol piyasalardan sormuşlar genel anlamda atmosfer iyiymiş.
-
@k-33 onun için atmosfer güzelmiş..... komisyon kazandırmaz ama kaybettirir diyorlar hayırlısı bakalım. 17 aralık benim mülakat tarihim
-
@ayran hocam 10 kisiden 9u mart ayinda sinav diyor.. ahmet nohutcu(hic saygim yok kendisine) olacak diyor..
Sana ben duydum son 100luk alim nisana kalmayacak diyorum
@paretowilffredo duyduk sinav olacak diyor
@can-mavi son yuzluk diyor hatta net tarih veriyor
Seni inandiramadik... biz calismaya basladik bilesin.. -
@k-33 hocam saolasin ya.. yazmasan mulakat iptal oldu sanicaz.. Allahin bir kulu yazmadi..
Insallah hayirli sonuclar alirsiniz -
Komisyon üyeleri çok babacan davranıyorlarmış diyorlardı geçen sene girenlerde inşallah bizde ters anlarına denk gelmeyiz mülakattan çıkan arkadaşlar hemen buraya deneyimlerini yazsa nasipleneceğiz bizde Allah yardımcımız olsun arkadaşlar
-
@eksi-ikibucuk teşekkür ederim kardeşim. Allah yolunu açık etsin. Şükür ki bizde başlayalı epey oldu. Hayırlısı...
-
İnş olur sınav da bizede nasip olur mülakat çalışıyoz inanıyoruz sınav var
-
arkadaşlar 25. sırada mülakata gireceğim,tahmini saat kaçta sıra gelir,ona göre iş yerimden izin alacağım?
-
@köykorucusu saat 9.30da orda olman gerekiyor ilk yoklama yapıyorlar.
-
@köykorucusu hocam arkadaslardan lutfedip yazan olmadigi icin akis hakkinda bilgimiz ne yazikki yok..ortalama kac dakika suruyo.. ne soruluo.. tepki nasil.. hiicccc bilmiyoruz..
Arkadaslar mulakattan cikinca kuruyup kaldilar sanirim