2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar ortalama 7-8dk sürüyormuş.komisyon ılımlıymış ve yardımcı oluyorlarmış. Sorular da bölümünüz ağırlıklı oluyormuş.
-
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Ben 17 Aralık 2016 tarihinde ki Kaymakamlık Sınavını kazanmıştım. Mülakat tarihim 08 Mart 2017 idi. Mülakatın yapıldığı yerde sahne de komisyon üyeleri yer alıyor. 3 kişi oluyor bir de arkada birisi daha oluyor. O da sizi takip ediyor. Merdivenlerden inene kadar komisyon üyeleri size bakmıyor. O esnada sizi arkada oturan kişi takip ediyor. O yüzden inerken bile dikkat edin. Ardından komisyon üyelerinin karşısında masa ve sandalye bulunuyor masada kağıt ve kalemde var fakat bir işe yaramıyor. Bana 2 soru sordular. Önce kendimi tanıtmıştım sonuna kadar müsaade etmediler maalesef. Kısa kestim. İlk soru Brexit ' i sordular.(İngiltere'nin AB'den çıkma süreci.) İkinci soru da İdari Vesayet nedir? diye sordular. Ve yaklaşık 7-8 dakika sürdü. Netice olumsuz oldu. Kazanamadım. İnşaallah hak eden arkadaşlarımız kazanır. Ülkemize milletimize hayırlı Kaymakam Adayları olur. Hepinize selamlar. Kolay gelsin arkadaşlar.
-
Ayrıca, Komisyon üyeleri sıcakkanlıydı. Lakin bu sene Komisyon Başkanı değişti. Komisyon Başkanı Personel Genel Müdürü oluyor. Geçen sene komisyonda Personel Genel Müdürü, İller İdaresi Genel Müdürü ve Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı vardı.
-
@tbseyhan hocam kendinizi tanıtmanız ve bu iki soru için 7-8 çok fazla geldi bana.
-
Arkadaşlar mülakata gireceğimiz salon evrakları teslim ettiğimiz yerde mi ve sadece nüfus cüzdanıyla mı giriyoruz? Herkese başarılar Allah yardımcınız olsun.
-
@tbseyhan geçen sene sizinle aynı gün girmiştim mülakata. Şekliniz ve duruşunuz bir kaymakama yakışır nitelikteydi nihai listede adınızı göremeyince üzülmüştüm sizin adınıza da bahtınız açık olur inşallah.
-
@eksi-ikibucuk, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@ayran hocam 10 kisiden 9u mart ayinda sinav diyor.. ahmet nohutcu(hic saygim yok kendisine) olacak diyor..
Sana ben duydum son 100luk alim nisana kalmayacak diyorum
@paretowilffredo duyduk sinav olacak diyor
@can-mavi son yuzluk diyor hatta net tarih veriyor
Seni inandiramadik... biz calismaya basladik bilesin..
Siz Mart ayında sınav olacakmış gibi hazırlanın sonra demedi demeyin -
3 aydır söylüyorum , bugün bir kez daha söylüyorum , mart ayının ortalarına hazırlayın kendinizi , eğer duyumuma güvenmesem eylül 2017 sınavından geldikten 1 hafta sonra 2018 sınavına calismaya başlar mıyım dostlar
-
@can-mavi çalışıyoz hocam çalışıyoz kendi adıma diyim hemde hiç çalışmadığım kadar çalışıyorum.
-
@can-mavi bu defa daha da ciddi rakipler olacak, korkarım puanlar 85'e dayanak gibi duruyor.
-
@refik-soydam aynen kardeşim , 19.aralıktan sonra 1 hafta ara verip başlamak Lazım tekrar
-
Acayip paylaşımsız çıktı bu seneki arkadaşlar kimse bir şey demiyor
-
@conii yarın ben dahil buradan 3-5 kişi girecek mülakata. yarın şenlenir buralar
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@conii yarın ben dahil buradan 3-5 kişi girecek mülakata. yarın şenlenir buralar
Bence de ben 19 una denk geldim:( daha erken olanlar buradan şenlendirir inşllh...
-
Paylaşmak iyidir hanımlar beyler paylaşıldığı zmaan size bir zararı dokunmaz bizi de sizden iyi kılmaz normal sınavda sorulan soruyu paylaşmaktan bir farkı yok
-
@fc-real-gdp inşallah iyi geçer şenlen ki şenlendiresin
-
@osaduman Çok teşekkür ederim. Güzel bakan güzel görür. Hayırlısı böyleymiş. Mücadeleye devam edeceğiz. Malumunuz, bu süreç istemek ve çalışmak ile doğru orantılı. Umarım sizin de hakkınızda hayırlısı olur.
-
@fc-real-gdp Tanıtma kısmında da onların soruları oldu bana yönelik orada da vakit geçti. Tahminim 7-8 dakika sürdü.
-
Mulakata girecek Kadin arkadaslarim takim elbisenizde etek mi tercih ettiniz acaba? Yoksa pantolon mu?
-
Bugün girdim çıktım. Hayatınızda göreceğiniz en mükemmel komisyon üyeleri olabilir. Sadece soru cevap yerine sohbet havasında bir mülakat oldu.
Tam rekabet piyasası
Devlet memurluğundan çıkarılma
Disiplin suçlarıAklımda kalan sorular bunlar tahmini 5 dakika sürdü.