2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@osaduman Allah en çok hak eden 100 kişiye olumlu, herkes için ise hayırlı sonuç görmeyi nasip etsin
-
Duyum yok mu duyum
-
Kesin olmamakla birlikte listeler henüz hazır değil diye bir bilgi var arkadaşlar. Sonuçlar ne zaman gelir sorusuna ise cevap yok şuan için
-
Bakanlığın ışıkları açık galiba çalışma var diye bir haber gelene kadar yine,beklemeyelim arkadaşlar
-
Bilgi olması açısından geçen sene son günü anlatayım; Trabzon günlerinde mülakat sonucu bekleyen bir arkadasımız Bakan Beyi görüp sormuş Bakan Bey de bu aksam açıklıycaz demişti arkadasa kimse inanmayınca en son bakanla cektirdiği fotoğrafı atmıştı ki doğru çıktı o gece açıklandı. Kısacası yayınlanacağı gün öyle veya böyle birileri bir şekilde haberdar olup önceden bilgi veriyor. :)))
-
Boş link yok mu:)
-
@althusser o degilde hocam bu linklere nasil bakiyoruz.. bilen bir arkadas varsa bi el atsin:)
-
Bakanlıkta link olayı pek olmuyor dostlar
-
bu hafta bu iş zor gibi görünüyor, yeni yılın ilk haftasına heyecan etmeliyiz sanki:)
-
Link beklerken bir umudumuz oluyordu en azından:)
-
Arkadaşlar size bir taktik vereyim.Eğer kaymakam adayları şube müdürlüğü akşam,gece telefona cevap veriyorsa bilin ki o gece açıklanacaktır.Geçen alımda akşam 10,11 gibi arandığında açıktı ve o gece açıklandı.Haberiniz olsun.Hakeden kazansın inşallah.
-
@asımın-nesli gece açıklanacağı meçhul:( her gece aramak mantıklı değil ama arada yoklanabilir, güzel mantık olduğunu da belirtmek isterim
-
Arkadaşlar aldığım bilgiye göre 106. dönem kaymakam adaylarını il stajları için mart ayının 10 unu gibi işe başlatacakları.Ne zaman açıklanacağını artık siz tahmin edin ama en erken şubat sonu, en geç mart 10 da iş başı yapılacağı kesin bilgi.
-
- dönem kaymakam adaylarının mülakat sonuçları mayıs ayının sonunda açıklandı, 31 temmuz - 4 ağustos arasında uyum kursu gerçekleştirilip daha sonra il stajları başlatıldı. böyle bir takvime göre açıklanma ile uyum kursuna başlama tarihleri arasında 2 ay var, demem o ki bu sene de böyle bir şey olacaksa en geç ocak başında açıklanır gibime geliyor
-
tabi gönül ister bu hafta açıklansın
-
@justice75 hocam bilgiyi veren bunu biliyorda mülakat sonuçlarıyla ilgili birşey bilmiyormu... bu arada artniyetsiz soruyorum.
-
O zaman bu açıklamaya göre listeler belli sadece açıklanma tarihi belirsiz
-
@selmanersoy böyle bir sonuç çıkarmak mümkün değil gibi kardeşim
-
@can-mavi bilmiyorum ki değerli dostum kesin bilgi deyince öyle diye düşündüm benim hep duyduğum ise sonuç açıklanır sonra bakanlık uygum bir işe başlama takvimi açıklıyor diye. Hepimizi. Hakkında hayırlısı olsun
-
- Yorum benden gelsin o zaman Bir önce açıklansın iyi ya da kötü önümüze bakalım Eylül'den bu yana bekleyiş yordu