GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
@asya 25 ekimde evrak teslimi son gün. en kısa zamanda açıklarlar inşallah.
-
@1903bjk bende hep öyle diyorum yedeklerle 1063 kişilik listede yokum anne beni nereye alacaklar
-
@sosyalikilik inşallah hocam
-
@1903bjk evet o 25 kişilik ayrıntıya bende takıldım ama girelim bakalım ne olacak
-
@asya uzun mu bilmiyorum ama 3 ay sonra diye bişey duydum ilan için bende elendim inşallah daha kısa sürede gelir
-
Bi önceki seneyle sıralamam aynı puanım 3 puan daha düşük bu sene il taban puanları daha düşük olacaktır bu sene
-
@hipokrat
Geçmis olsun:( görüyodum sizi, ilk degildi galiba dimi sizin:( -
@1903bjk guy da ikinci mülakattı hocam ,sağolun
-
@1903bjk size de geçmiş olsun bu arada daha iyileri olur inşallah
-
@hipokrat
Sağolun insallah hepimize daha iyileri nasip olur.Çok zormus elenmek.Yeniden baslayip devam edicez mecbur. -
@hipokrat guy içinse 3 ay kısa bile saylır
-
Düz mantik kurmamamiz lazim arkadaslar 850kisiyee giremedim 250mhuya hic giremem gibi.guyda cok alavereler dondu hakkaniyetli mulakatlarda bulusmak dilegiyle..
-
Nerde cokluk orada skinti 83puanla istanbulu yazan aklima kiziyorum.ders olsun
-
@sosyalikilik evde baslayacaksan biraz bahsetsene ptogramindan
-
Forumda kullandığım ismin prim yapacağı başlık burası olsa gerek Sizin, sizden önceki sınavlarda elenenlerin, sizden sonra elenecek olanların adına çok üzülmüştüm, üzüldüm ve Üzülmeye de devam edeceğim dostlar. Mülakat edebiyatı yapmaya gerek yok ama bu mülakat zulmü sona ermeli. Her zaman ve her daim @antimülakat diyorum.
-
@zenginmemur dostum herşeyi kendime göre ayarladım. Öyle günde şu kadar saat çalışacağım diye bir kıstas koymadım. Ama her güne 1 er saat mikro, makro, muhasebe ve maliye soru çözümü koydum mesela. Onun dışında 1 tane de hukuk soru çözümü koydum. Hukuktan konsensus çözüyorum. Her gün 1 hukuk bitirince 7-8 günde bir bitiyor. Ezberliyorsun sonunda. Zaten not tekrarı yapsan da ezberlersin aynı mantık. Bir de gün sonu sıkıntı yaşadığım yerlere bakarım bitti gitti. Çalışmaya sabah 8-8.30 gibi başlayacağım. Tüm bunlar en geç 17.00-18.00 gibi biter. Akşamları da bana kalır.
-
@antimülakat
Tam da burası sizin yeriniz Kaybettik ama ben burdaki arkadaslarin Kpss den cok guzel puanlar aldigini goruyorum ve az cok anliyorum neden elendigimizi.Keske mulakat denen sey olmasa ya da olsa ama adil olsa, zarf usulu soru sorulsa mesela ve kamera olsa da hakkimizi arayabilsek.Bakalim belki degisir bu duzen.Arada buraya da ugrayin:) -
Dostlar benim kaybetcek bir mülakatim bile olmadi ama yazilanlari okudum simdi. size biraz olsun hayat sevinci verir diye bi kitap onerecegim, “kafesin icerisindeki hayat” cengiz ersahin’in. Hatta kendisinin diger kitaplari da motive edici ama ilk tavsiyem budur. Gercekten basucu kitabi. Okuyup okuyup vazgecmemek gerektigini hissedip motive oluyorsun. Kisisel gelisim kitaplari sevmeyenler almasin ama benim gibi evinizde size enerji vericek kimse yoksa, surekli elestiri altindaysaniz bu kitap sayesinde icinizde kaybettiginiz hayat enerjisini tekrar bulabilirsiniz
-
Hatta telden becerebilirsem sizin icin iki sayfasini yukleyecegim. Yuklenmediyse becerememisim demektir
![0_1508544519582_074339C5-6E67-4DF9-B7D1-960DF6374315.jpeg](Yükleniyor 100%) ![0_1508544606941_20CF8983-F9EF-4183-AFD3-6B1BDA169E22.jpeg](Yükleniyor 100%) -
Evet becerememisim olsun, niyetim iyiydi en azindan️ neden tlefondan resim yuklenmiyor:( suan forumun teknik ekibine teesuflerimi iletiyorum
Neyse dostlar, cengiz ersahinin kitaplarini tavsiye ederim. Hemde cok uygun fiyatli kitaplar. Kimseden guzel bir soz duyamadigimiz zamanlarda ihtiyacimiz olan guzellikleri kitaplardan duyabiliyoruz, ne yapalim:(