GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
@impressiveunit
Cok tesekkur ederim.Puanlarim var da bölumum itibariyle biraz skintili bi surecim olucak iInsallah bana uygun ilanlar gelir.Guzel dileklerin icin sagolasin:) -
Arkadaşlar amacım herhangı bir karışıklık çıkarmak değil şunu merak ediyorum acaba Guy için twitter etkinliğine katılıp elenen var mı benım gıbı merak ettim
-
@jakuppp bence o nedenle elenmemişsindir.mesala ben katılmadım elendim
-
etkinliğe katılan arkadaşlarımın çoğu kazandı. Sebep o değildir.
-
Ders çalışmayan bi tek benmiyim acaba
-
@iktisatçı-0
Ben de daha baslayamadim -
@1903bjk nasıl başlıcaz acaba
-
@iktisatçı-0
Bilmiyorum gercekten.5 - 10 kisilik ilanlar da iyice hevesimi kirmaya basladi. -
@1903bjk benim zaten onlara puanım yok rabbim yardımcımız olsun
-
@iktisatçı-0 @1903bjk mekan değişikliği iyi geliyor , tavsiye ederim. yeni yer , yeni başlangıç:)) aynı yerde tekrardan çalışmak , daha önceki çalışmalarını hatırlatıyor insana
-
Mustafa Apaydın - SGK Müfettiş Yardımcılığı için '' Bu yıl bitmeden sınav yapamayacağız. Ama muhtemelen bu yıl bitmeden ilanı yayınlayacağız. '' demiş , çalışmak için bi sebep.
-
@aylin
Hic kimsenin olmadigi, acitcagini bildigi halde surekli bu konuyu acanlarin, soru soranlarin, gereksiz tavsiyelerde bulunanlarin olmadigi bi yer var mi canm? Bana oyle bi yer lazim. -
@1903bjk onlar için- bizi anlamazlar çünkü emek veren, o süreci bizzat yaşayan kendileri değildi.Seve seve misafir ederim ben seni yüreği güzel dostum , Ankara ya gelirsen görüşmek de isterim:)
-
@aylin
Oyy vallahi aglicam bak yapmayin boyle seyler bana eksik olma canmmm Aralikta Ankara'ya gelicem insallah ben de cok gorusmek isterim:) ozelden haberleselim o halde -
Elendikten birkaç gün sonra halkbank ilanı gelince heveslendim gireyim dedim ama zamanla hiç canımın istemediğini farkettim tüm gün elimde telefon kendimi oyalıyorum guydan başka sınava da puanım yetmez çok zor ya Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize
-
Nasılsınız kaderdaşlar toparlanabildiniz mi
-
@umut ayni durumdayiz dostum halkbank sinavindada il secimi sorunu var
-
@umut
1 gün iyi 1 gün kötü.
Hatta ne günü, an'lık olarak değişiyo ruh halim:) -
@1903bjk ben de öyleyim tam iyi oluyorum guu duyumlarını görünce sonra belge teslimi için yapılan paylaşımları görüyorum yine kötü oluyorum benim puanım da düşük ya ilan gelse bile 13.800 e gelir mi ki
-
@zenginmemur ben başvurmadım süre uzayınca düşünmeye başladım napsam bilemedim bankayı hiç istemiyorum hiç içimden gelmiyo hakkınızda hayırlısı hocam inşallah olur