HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@monopol ben 1/50 katı yaptım
-
@monopol hocam 1/50 onun cevabı. facede de aynı cevabı paylaşmışlar
-
@monopol Otomobilin fiyatı kumaşın fiyatının kaç katıdır diye soruyorsa 50 katı..Enteresandır ben böyle hatırlıyordum ama bazı arkadaşlar kumaşın katı otomobilin fiyatının kaç katıdır dedi..Soru bu şekildeyse de 1/50 oluyor
-
@hakperest46 ben de 1/50 yaptım ama millet 50 diyince hata mı yaptım dedim
-
@hakperest46 Haklısınız o şıkta işletmeyi gösterdiği için onu ticari işletme olarak aldım ancak arkadaşımız gonderisinde Kızılay 'ın ticari işletme olduğunu söylemiş, ona ithafen yazmıştım.
-
@monopol ya karışık bir soruydu bi tek 1750 yi işaretlediğimi hatırlıyorum o an tabi bilemeyiz nasıl olduğunu 3 saat ve 150 soru olunca karışıyo
-
Tamam çevre sorunları sosyal hayatı düzenler de maliyenin çevre düzeniyle bir ilişkisi yok ki. Gelir dağılımında adalet olmalı cevap.
-
@hakperest46 ya karışık bir soruydu bi tek 1/50 yi işaretlediğimi hatırlıyorum o an tabi bilemeyiz nasıl olduğunu 3 saat ve 150 soru olunca karışıyor
-
MALİYE .
1.Maliye pol sosyal amacı
2.tam kamusal mallar
3.hakımın hukuk yaratması
4.mali güce göre vergilendirme ilkesi
5. ? ? _? -
@zeyno5454 bir de ikame etkisi sorusu vardı.
-
@zeyno5454, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
MALİYE .
1.Maliye pol sosyal amacı
2.tam kamusal mallar
3.hakımın hukuk yaratması
4.mali güce göre vergilendirme ilkesi
5. ? ? _?Komisyonca tebliğ, veli vasiye tebliğ sorusu
-
@kilici Niye olmasın çevre vergisi vs. yok mu.Neg. dışsallığın önüne geçilsin diye vergilemeler yok mu..Sürdürülebilir çevre ve kalkınma politikaları hep tartışılır.. bunlar uygulamada olmasa da teoride olan okuduğumuz şeyler
-
@merhuume doğru hocam mail attım. 19 Aralık Salı günü açıklanacaktır diye cevap geldi.
-
@amorro-robinson hocam bedir savasından sonra uhud savası yapıldı. daha sonrasında da hendek savaşı. ben onun cevabını esirler okuma yazma öğretti onu işaretledim.
-
Bedir savaşı sorusunun cevabını tam olarak yazabilecek biri var mı
-
@zeyno5454 deflasyon sorusydu galiba hocam. Aşırı istihdam yapmıştım.
-
@maliyeci07 hocam bunlar dolaylı etkileridir ama. Dolaylı etkilerini konuşmaya başlarsak bir sürü şey sayabiliriz.
-
@muhalba teşekkürler :))
-
@monopol müşriklerin taarruz yeteneğini tamamen kaybetmesi mahiyetinde bir şıktı cevap bedir savaşıyla taarruz yetenekleri kırılmıyor
-
@zeyno5454 okuma yazma olayı bedir savaşında yaşanıyor hocam