HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Bir de bu otomobil kumaş sorusunda.Otomobil fiyatı kumaşın kaç katıdır mı yoksa tersini mi sordu arkadaşlar.
-
@monopol o alanla gorursun dostum hele istanbul
-
@maliyeci07 1/50 dostum.kumasin fiyati otomobilin kac kati diye soruyordu
-
Arkadaslar Allah rizasi icin cografya sorusu hatirlayan var mi???? SU KUZEYDOGU ANAD. , ACI GÖL , DALGA BIRIKTIRMESYLE OLUSAN GARIP ISIMLI SORU HARICINDEE
-
@duranvarlık dalga mi deniz mi neyse iste tras....bisey
-
@duranvarlık turizm ile ilgili soru vardı uzunca
-
@friedman98 valla hic hatirlamadim dostum
-
@duranvarlık aa su turizm planlamasinda senliklere denk getirin falan diyordu
-
Olacakları öngörmekli bir şık vardı.3 şık zaten olumsuzdu.İki şıkka indirmiştim
-
@maliyeci07 evet ongormek ve şenlim tarihleri kaliyordu ama ben senlikleri isaretledim
-
Ne yapsam kultur netim artmiyor o bedirli uhudlu gazneli bizansli tarih sorularindan sonra...inkilap calistim o kadar hic 1 tane ataturk donemi kurtulus savasi 1.dunya cepheler kongreler donemi sorusu olmaz mi ya valla saskinlikla sonumu bekliyorum..
-
@iyimser16 inersin gönül inersin attan eşeğe binersin demiş atalarımız
-
@maliyeci07 Aynen festivallere göre planlanmalı diye bir şey vardı ben de onu yaptım doğrudur inşallah
-
bide saçma soru şeydi. yok bişey kitabı şu kilisede vardı. kopyası hangi kilisede var gibi aptal bi soru vardı. beynim soruyu hatırlayamadı bile
-
@duranvarlık Standart diye birşey yoktu.Yok göbeklitepe yok şu Ankara'da yazan eser yok Aristo'nun istediği şehir..Sanki halk bankası personel alımına değil kim 500 bin ister yarışmasına giriyoruz
-
@duranvarlık transgresyon.
-
İngilizce sorularından 30 üstü kaç net eder arkadaşlar??
-
Aynen anadolu sınavi yapmis olsa kesin inklap olurdu sorular ama bende aķılda kalanlarla uaptım cok sacma sorular aristonun sehir yapilanmasi icin hangi dusunceyi on gormus ne alaka bana en mantikli liman geldi
-
@duranvarlık hocam cevap vergilerle alakalı sık olmal çünkü vergiler maliye politikasının bir araci
-
@enfrançais 30 soru 7,5 puan getirir..4 soru 1 puan