HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
ARKADAŞLAR YANLIŞ KİTAPÇIK DAĞITILDI!!!!!!
Diyarbakır ilinde üniversitede sınava girdik. MÜFETTİŞ VE UZMAN YARDIMCILIKLARI İÇİN. ancak bize servis görevlisi kitapçığı dağıtıldı. soruları 3 saat çözdük. görevlilere itiraz ettik ancak sorun olmadığı söylendi. Sınavdan sonra anladık ki biz yanlış kitapçığı çözdük. ....TAM BİR REZALET: Sınavın iptali için gerekli başvuruları yapacağım......
-
Arkadaşlar bende uludağ unide servis için girdim ingilizce a grubunda 38 39 soruları basılmamış. Tüm grupların doğru mu sayılacak acaba
-
Gecen senede bu senede cok rezaket sinavdi.Gecen yil Ataturk universitesi bu yilda istanbul universitesi yapti.Halkbank nedense belli bir standardi yakalayamadi.
-
@sinan-taylan kardeş kesinlikle itiraz etmelisin bu sınavın iptali gerekir zaten çocuk oyunu gibi birinde soru basılmaz birine yanlış kitapçık verilir sözde biz kamu bankası sınavına girdik
-
Şaka gibi bir sinavdi. Rica ediyorum neyse parası verelim de şu sinavlari ÖSYM yapsın.ulkede adam akıllı soru hazirlayabilen,organize eden tek kurum
-
Iktisatta kisa donemde normal kar durumunda tam rekabet piyasasini sormustu
Soru hatali geldi bana Mr=Mc esitligi birde P=Mc esitligi vardi siklarda ikiside dogru degil mi? -
@zamangeciyor Aynen ben de MR=MC yaptım 1 şıkkıydı galiba. P=AC'de doğru geliyor ben de anlamadım.
-
@zamangeciyor Tek şık olsaydı bende ona giderdim.İki tane aynı şık olunca diğerlerine baktım.Onlar maksimum kârı gösteriyordu.Normal kârda P,AC'den küçüktü.Bayadır bakmadığım için öyle hatırlıyorum
-
@maliyeci07 yok hem p=ac oluyor hemde mr=mc oluyor 2 şık dogru.
-
@zamangeciyor ar=ac olması gerekiyor
-
@zamangeciyor Ben de bu şekilde düşündüm MR=MC yaptım. Siz ne yaptınız. Var mı bilen
-
@zamangeciyor Tamam da onlar maksimum kârı göstermiyor mu.Soruda normal kârı soruyordu?
-
@friedman98 tam rekabette ar=mr=p dir dolayisiyla mr=mc p=ac ar=ac ayni sonucu verir
-
@regista mr=mc yaptim
-
@maliyeci07 Marjinal hasılat eğirisinin eğiminin ortalama hasılata eşit olduğu durumdu galiba A şıkkıydı ama tam olarak ne olduğunu hatırlayamıyorum şu an.
-
@zamangeciyor mr=mc kar max koşulunu verir normal kar durumumda tr=tc dolayısıyla burdan hareketle ar=ac eşitliği
-
@friedman98 tesekkurler yanlis hatirladim o zaman.
-
@regista ar= ac dostlar
-
Maliyenin sosyal amacını soruyordu? En mantıklı çevrenin korunması geldi.Diğerleri eko. amaç
-
@maliyeci07 kaynak dağılımıyla ilgili bir şık vardı oydu sanırım cevap.