HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@kazm Bende hatırlayamadım ama söylediğin gibi hangisi varsa o şık doğruydu işte.Çok basit bir konu uzadı valla.
-
@refik-soydam o zaman odur cevap. benim anlamadığım bu insanlar neden ısrarla mc sokuyor araya o ...o kadar karıştı ki kafam şıklarda ac=ar var diye biliyordum artık emin olamıyorum zaten mc olanları eledin mi 2 şık kalıyordu sanırsam
-
saçma sapan aristo sorusu varken en basit konuya takıldık:)
-
@refik-soydam O soru neydi gerçekten ya
-
iklımı iyi olan yerde yaşar insanlar herhalde dedim ben
-
@kazm limanı olan nufusu olan deniz kenarı olan gibi şıklar vardı
-
@kazm Bende öyle dedim.Aristoyu bilmem ama ben olsam bunu seçerdim diye düşündüm
-
Arkadaşlar bence de 0,7 puan için fazla tartıştık ama şıklarda ar=ac yoktu demiş yukarıdaki arkadaş.nasil yoktu ya e şıkkı ar=ac degilmiydi?
-
@luthor ahaha ben ben olsam diye düşünmedim soruda öyle düşünsem kesin denir kenarı derdim :D:D:
-
@alexdelarge haydaaaaa :)) luthor gel başa dönüyoruz
-
@kazm Benden pes hocam.Artık kendi cevabımdanda emin değilim :):)
-
@luthor :))
-
Ya sınavlardan sonra bu forumlar kafamı daha çok karıştırıyor zaten saçma sapan bi sinavdi. Bi başka forumda da buyume için gsyh bölü nufus diyen oldu o nasıl oluyo anlamadm belki bende bi problem var
-
soru kitapçıkları açıklansa da kurtulsak yarın açıklanır mı ki ya ?
-
@luthor mantıken deniz kenarı varsa limanda doğru olacağı için bu iki şık aynı diye eledim, ben kamu yönetimi mezunuyum aristo kent diye sorulsa, insanların daha iyi bir yaşam alanında yaşamaları için bir araya geldikleri yer olarak tanımlar, bunun ötesinde bir tanımlamasına denk gelmedim, tanımlamış olduğu kentleri birbirinden ayrı ancak ortak bir anayasa bağlamaktan söz eder, farklı gördüğü kentleri birbirinden ayıran özelliği de değil, neden kentler kurulur sormak kimin aklına gelmiş:)
-
@kazm hiçbir zaman açıklanmaz en son 5 sene önce açıklanmış
-
@refik-soydam Aynen hocam benim konu hakkında hiç fikrim yok ama aynı mantıkla deniz kenarıysa limanda olur dedim.Onun haricinde en mantıklısı iklim geldi.Saçma sapan soruydu vesselam.Zaten sınav bence fena halde kalitesizdi.
-
bana sorarsan cevap ne diye, şıklardan yola çıkıldığında Aristo'a göre "devlet=kent" en iyi devlet ideal olan yada olması gereken tanrılardan kurulu dini bir devlet, yerdeki tüm devletler bu idealin iyi yada kötü birer yansımasıdır, buradan hareketle her kent aslında dini bir motiftir, hali ile din merkezli kent tanımlaması Aristo için kaçınılmazdır, ve kentleri birbirinden ayrıcan en temel noktada bu dini yansımanın iyiliği yani en iyi yansıma, yansıma oranına göre dini kalitesi ve değişikliği olacağı için her yansıma farklı bir kent doğurur. onlarca farklı yansıma anlarca farklı din demek ve okadar da kent demek, tek yerden yansıdıkları için en iyi için kentler üstü bir anaysa ile bu yansımalar bir araya gelip daha iyi etmeye kötüden de kaçınmaya çalışır, buralarda okuma yapan kafayı sıyırma noktasına gelip kentlerin varlık nedenini dine bağlama olasılığı çok yüksek duruyor:)
-
@sinan-taylan bende de ingizlizce 38 ve 39. sorular yoktu boş birakmamiz söylendi bir açıklamaya değer görülmedi.
-
@eyo sınav sonuçları açıklanmadan iki soruyu tüm kitapçıklarda iptal ettiler:) açıklamaya gerek kalmadı zati yok sayın demeleri yeterli oldu zati. onlar yokmuş gibi puanlanacak