HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mask Verginin ikame etkisi: geliri azalan mükellefin çalışma saatleriyle boş zamanını ikame etmesini ifade eder yani daha az çalışmaya başlar.. ayrıca laffer eğrisinde optimum vergi düzeyine ulaşıldıktan sonra vergi hasılatının azalma nedeni vergini ikame etkisidir .
Verginin amortismanı: menkul veya gayrimenkuller üzerine vergi konulması ile bu menkul veya gayrimenkullerin değerinin düşmesine denir.
kaynak:https://ekonometriknotlar.wordpress.com/tag/verginin-ikame-etkisi/
-
@adam-smith Verginin gelir etkisi: geliri azalan mükellefin eski yaşam standardını koruyabilmek daha çok çalışmasını ifade eder.
-
Evet 4T maliyede de buldum bu konuyu şimdi. Cevap ikame etkisi. You are right teşekkür ederim arkadaşlar.
-
@adam-smith teşekkür ederim iktisadın babası
-
umarım cuma günü mesai saatinin sonunu beklemezler açıklamak için.
-
https://eksisozluk.com/iibf-bitirip-1500-tlye-gisede-calismak--5532059?a=popular&p=2
şu başlığı baştan sona okumanızı tavsiye ederim. çok güzel entryler girmişler.
-
Zaman mi gecmiyo bana mi öyle geliyo ya stresten tırnak kalmadı
-
@ddguy siz de mi ders çalışamayan tayfadansınız şahsen bende de zaman geçmiyor ve ders çalışmıyorum
-
@adam-smith ben de bıraktım hocam dersi falan bi ilan gelse patlıcaz
-
@adam-smith o sorunun cevabı ikame etkisi o zaman iyi 0.714 puan cepte
-
@adam-smith ne dersi hocam film bile izleyemiyorum sen düşün
-
@ddguy ben yeni diziye başladım cumaya kadar 3 sezon bitiricem eğer sonuç olumsuz olursa kpssyi bıraktığım için çok üzülürüm
-
Yeni Asgari ücret cuma günü aciklanicakmis kesin bizim sınav da cuma açıklanır..açıklayıp 3 gün ortadan kayip olacaklar..şikayetler...sorular. ..
-
Bence günde 1-2 saatte olsa elinize bi kitap bi not alın arkadaşlar. Ola ki sınav ansızın açıklanır ve sonuç umdugunuz gibi çıkmazsa dibe vurma olayı olmaz. Önünüze bakabilirsiniz. Az da olsa bi çalışma temponuz olduğu için fazla strese girmemiş olursunuz.
-
Arkadaşlar sanırım güzel kpss puanları vardı önceki yorumlarda..87 falan. Kaç yıllık ve nasıl bir çalışmayla yaptiniz acaba. Ben geçen sene mezun oldum. Kpss çalışmayı düşünüyorum. Tavsiyeler alabilirim.
-
@prsnll-adayı-52 ilk 1000 e zorlamak istiyorsan en az 2 yılını bu yola vermen lazım dostum yok ben çok zekiyim 1 yılda 90 alırım diyorsan orasını bilemem:)
-
@prsnll-adayı-52 ben ilk senemde p48den 82 aldım sıralamam da 3000lerde. P19da 91puanım var ama hiç bir işe yaramıyor. Kabul etmek gerek biraz tecrübe işi. Bu sene geçen seneki kadar çalışmadan da aynı puanı alabileceğimi düşünüyorum
-
Çalışmaya devam arkadaşlar nolur nolmaz kazanamazsiniz zamanınız boşa gitmesin. Daha bir sürü ilan olacak gerek kurumlar gerek bankalar. Bir sınav için calismamazlik etmeyin.
-
@mcancakar herkese teşekkürler arkadaşlar cevaplarinız için. Ama hocam 82 -91 nasil ise yaramıyor anlamadım.lütfen k. Bakmayın kurumlar hakkında falan çok bilgim yok. Puanlar güzel geldi bana
-
Benim beklentim en düşükte zaten. Olmayacağını biliyorum. O yüzden sonuçlara kadar kendime zaman ayırıp kafamı dinlemek istedim. Sonuçlar açıklanıp olumsuz olduğunu gözlerimle görünce aynı tempo çalışmaya devam