HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@sgkbıkkını şimdi istanbul da mi olur hocam servis görevlisi mülakatı peki yoksa arkadasin dediği gibi yafa tercih ettiğimiz ilin bağlı olduğu yer mi
-
@vice-versa eskişehirde sınava yoğun ilgi var mıydı siz orada yasiyosunuz sanirsam
-
@ddguy servis görevlisi, uzm yard, iç kontrolör, teftiş... Hepsinin eğitim ve mülakatı istanbulda oldu geçen alımda. Daire başkanları mülakatı yapıyor çünkü.
-
@sgkbıkkını yanlisiniz var hocam sanki. 2014 deki alımda Kemer’de de eğitime giden vardı, kuşadası’nda da vardı. ama geçen yılki uzman yrd sınavında tüm eğitim istanbuldaki bir otelde oldu. alınan personel sayısı fazla ve türkiye geneli oldugundan tüm eğitimi tek bir yere yaymıyorlar sanırım. mülakatlar için de dediğim gibi benim duyduğum bölge müdürlüklerinde yapıldığı
-
@adam-smith Gecen seneki alımda fazla idi yaklaşık bin kişi aldılar elenenlere servis görevlisi teklifleriyle beraber hepsi İstanbul da oldu. Bence İstanbul da olma olasılığı yüksek
-
@adam-smith sadece geçen yılı biliyom ben. Önceki alımlarda farklı uygulamalar olmuştur. Otelde aynı anda 300 kişiye fln eğitim verilebiliyor. Geçen sene ist uzm yard 225 kişi eğitim aldı. Sonra Türkiye geneli uzm yard 250 kişi ve teftiş 25 kişi ile iç kontrolörler beraber eğitim aldı. Sonra uzm yard mülakatından elenenlere servis görevlisi teklifi gitti. Bi ton servis görevlisi de istanbulda hep aynı otelde eğitim aldı.
-
@mağdurum olmaz tabi girmediğim bir sınavı kazanırsam çok göze batarım
-
-
@mağdurum bu karenin anlamı ne:)
-
@sgkbıkkını doğrudur o zaman hocam. benimkiler sadece konudan takip ettiğim kadarıyla edindiğim bilgilerdi. o halde istanbulda olma olasılığı yüksek. muhtemelen de eğitimler tarihlere bölünecektir. istanbul görevi için öncelik onlara verilmiş bir ara. istanbuldakiler işbaşı yaptıklarında diğer illerdekilerin eğitimi daha yeni başlamış 2014 de
-
@mask malum öğrenci çok talep çok yüksek bekliyorum siz burdan mısınız
-
@vice-versa eskişehirde yaşamıyorum. Sinav eleyiciydi. Puanlar 70in altina iner az da olsa diye düşünüyorum.
-
eğitim süresini bilen var mı ?
-
@vice-versa kpss ve kurum sinavlari sürecinden geçtiniz mi
-
Bu hafta hangi gün açıklanır acaba heyecan başladı artık ya
-
@derl201720172017 uzman yrd geçen yıl 2 hafta yapmışlar ama 2014de servis görevlileri 5 gün falan eğitim görmüş. eğitim denildiğine bakmayın ya, yapılan şey oryantasyon. sabahtan akşama kadar konferans salonunda resmi kıyafetle takılıp banka ve bankacılık hakkında hepinizin bildiği kalburüstü şeylerden bahsediliyormuş
-
@adam-smith ben uzun bir eğitim süreci olur diyordum kendimce özel bankalarda dahi 1 aya yakın eğitimler oluyormuş. Çünkü. Birde merak ettiğim devlet bankası oldugu için çalışanlarda memur statüsüne tabi oluyor degil mi
-
@derl201720172017 valla eğitim dedikleri şeyde işe dair bişeyler uygulamalı olarak gösterilmiyordur ama illaki tanımlar vs anlatılıyordur. dediğim gibi eğitimden pek bir şey beklemeyin yine de. bu yıl tüm bilinenleri yıkıp yeni bir eğitim planlaması yapmışlardır belkide. uzun da sürebilir. hiçbir şey net değilki. sonuçlar belli olsun da bakalım bunları boşa konuşuyoruz şu an belkide kazanamıcaz
657ye tabii olmuyolar ama devlet işçisi statüsünde oluyorlar. yani devlet memuruyla devlet işçisi farklı şeyler. ha sonunda yine ucundan devlete bağlı mısın bağlısın ama ne olursa olsun özel sektörden pek de farkı yok bence. sonuçta yine bir denetim var yine senden beklentiler var vs.
-
@adam-smith teşekkürler güzel yorumlarınız için
-
Dusunsenize Yarın aciklaniyormus..psikolojiler bozulmadan açıklanır umarim