HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bitik bence de olmaz. kabarık sabıka kaydı, yüzkızartıcı suçlar vs. olmadığı sürece bir şey olmaz hocam
-
@adam-smith başından beri kayıt olmadan burayı takip ediyorum da sen öyle diyosan kesin doğrudur hocam
-
Kpss ye hazırlanmaya karar verip sırf şu sonuç açıklanmadı diye çalışamayan var mi acaba??yoksa bu etki bitek bende mi oldukitabı alıyorum gene bırakıyorum.
-
@ceska torpili olana diye de ekleyelim
-
@prsnll-adayı-52 me too...
-
Karşıma bu başlığın çıkması peki...Neyse ki Halkbankası 1500 tl vermiyor buna da şükür...
https://www.eksisozluk.com/entry/73045187 -
istanbul üni sayfasi yerine ha bire buraya bakiyorum acaba aciklandi mi diye
-
@şule cuma açıklanacak bence o yüzden hiç bakmıyorum bile kendimi o güne şartlandırdım daha kafa rahat oluyor
-
Biraz 2014deki yazılanları okudum da çok heyecanlı he hayırlısıyla inşallah bizlerde "kazandım" sevincini yaşarız
-
Halk ik yi arayan var mı arkadaşlar yada ist üni ye mail atan
-
@ddguy ben mail attım. yine "sınav sonuçları ay sonunda yayınlanacaktır" diye mail geldi.
-
@adam-smith Bence cuma günü mesai bitiminde açıklanacak
-
@duryy aynen arkadaşım. Ben de okudum eski forumları. kazananlar..eğitime beraber gitmeyi planlayanlar ..uçak biletini aldın mi diye soranlar.. bir hayal alemine dalmamak imkansizz..güzel şeyler.
-
Bir sorum olacak. Şimdi iktisat çalışırken farkettim. Sınavda bir soruda gelir-ikame etkisi ile ilgili ifadeler vardı. O soruda çalışmayı dinlenmeye tercih etme durumunu mu soruyordu yoksa tam tersini mi ? Emin olamadım. Bu soruyu tartisanlar veyahut cevaplandıranlar hep 'ikame etkisi' diye yorumlamislar. Yalnız hafızam beni yanıltmıyorsa dinlenmeyi çalışmaya tercih ediyordu işçi. Ki eğer soruda böyle diyorsa yanıt 'gelir etkisi' oluyor. Hatırlayan arkadaslar yardımcı olabilirse memnun olurum. Kafama takıldı bu konu.
-
@mask aylak aylak yatmaktan mi öyle bi şeyden bahsediyordu ve cevabı ikame etkisi olucaktı.
-
@mask emek arz eğrisinde dinlenmeyi tercih ediyorsa gelir etkisi. Soruda emek arz eğrisini sormuyordu. Vergi arttığında çalışmak yerine dinlenmeyi tercih ediyordu. vergi artarsa dinlenmeyi tercih ediyosa ikame etkisi olur.
-
@mask Aylaklığı tercih etmesi diyordu 'gelir etkisi' olacak bende oyle biliyorum.
-
vergilerden dolayı geliri düşmesinden sonra çalışmayı bırakması diyordu. cevap ikame etkisi olacaktı.
-
Vergi başlığı altında bir gelir-ikame etkisinden söz ediliyor yani dediginize göre. Hangi kitapta nerde bulabilirim acaba? Araştırdım maliye ve mikro kitabimda fakat bir bilgiye rastlamadım. Ben de ikame etkisini isaretledim halihazırda ama yanıtı bulamıyorum.
-
@iibflii tdk aylak: sıfat İşsiz, boş gezen, avare (kimse)
gelir etkisi olmaz. sorudan %100 eminim ikame etkisi olacağına