HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bgtr yanlış strateji diyorsun yani
-
Daha önceki kap duyurusundada hata vermişti baştan açıklanacak sanmıştık belki yine bir duyuru ekliyorlar inş bugün açıklanır da kurtuluruz artık beklemekten
-
@besbb hocam bütün site kapandı bi süre
-
Sitenin açılmamasının sonuç yüklemeyle alakası yok da yeni bir duyuru gelebileceğinin habercisi olabilir. Tetikte olmak lazım. Şu an açılıyor site
-
Bi KAP duyurusu da bizim için yapsalar. Zira bu sınav artık kamu meselesi haline geldi
-
Zaten 1 aydır bekleye bekleye bir hal olduk bugünde bekleyelim belki açıklarlar
-
Facede birisi istanabuk unv. Mailini paylasmis ay sonunda aciklanicaktir falan diye yaziyor unarim yalan haberdir. Yorumu sildi daha sonra
-
@yasar1234 hocam hangi grupta paylaşılmış ben hakı anlaşa ilgili face de yorum bulamıyorum da
-
@mills hayiiir o anlamda degill yaniii belki bugun herseyi tamamlamislardir diye yazdim.kimse beklentiye girmese hergun bu sayfaya girip bakmaz yada halkbank sayfasina.asla oyle bi amacim yok.Aciklanirsa aciklanir siz ne durumdaysaniz bende ayniyim hocam.
-
@bir-genç hocam grubun adi halkbank10 aralik 2017 personel alim sinavi yorumu yapan cengiz gulcin kazicioglu diye biriydi. Yorumun bulundugu resimde sonclar haftaya kaldimi dersiniz resminin altina yazilmisti bildirim geldi gordum cevap yazdim sakami diye silindi
-
@yasar1234 aralık ayı sonu için o maili atmışlardı belki onu görmüşsünüzdür.
-
@besbb tarih bugundu. Mailde de 4 dk oncesinin saati vardi
-
@yasar1234 ay inanmıyorum ay sonuna kadar bekletmezler inş
-
@besbb walla adam dalga geciyor olabilir. Ben baskasina boyle bir mail geldimi diye paylastim sizinle. Ortaligi karistirmak istemem simdiden soleyim de.
-
@bir-genç, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@yasar1234 hocam hangi grupta paylaşılmış ben halkbank ile ilgili face de yorum bulamıyorum da
-
Ay sonu olma gibi ihtimal olamaz. En geç cuma açıklanır . 1 ay tamamlanması bekleniyorsa Çarşamba günü açıklanır.
-
Bugün hiç bir şekilde açmıyorlar telefonu normalde saat 10 da arardım birincide masalar bile ikincide mutlaka açarlardı ulaşabilen var mı?
-
Beni meşgule attılar az önce
-
Sebepsiz heyecan var bugün içimde, hayırlara vesile
-
Işin heyecanı kaçtı artık